SPOR Haber Girişi : 06 Ağustos 2020 23:52

İBRAHİM SEHİC BOMBASI!

İBRAHİM SEHİC BOMBASI!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, taraftarların transfer beklentileri karşısında biraz daha sabırlı olmalarını istedi. İbrahim Sehiç'in şuan için hic&#
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, taraftarların transfer beklentileri karşısında biraz daha sabırlı olmalarını istedi. İbrahim Sehiç'in şuan için hiçbir takımla anlaşmadığını ve Erzurumspor'da kalmaya niyetli olduğunun altını çizen Başkan Üneş, artan döviz kurları karşısında çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarının da altını çizdi. 
Hafta başından itibaren yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, taraftarların özellikle sosyal medyada yaptığı "transferde geç kalıyoruz" şeklindeki serzenişlerine cevap verdi. Takımda ilk olarak iç transfer çalışmalarının yapıldığını ifade eden Başkan Üneş, "Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek’in verdiği rapor doğrultusunda önce kendi iç transferimizi tamamlamak için yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Dış transferde birkaç kulüp dışında henüz başka kulüpler de anlaşmalar yapamıyor. Kaldı ki döviz kurlarının her geçen gün yükselmesi diğer kulüpleri olduğu gibi bizleri de çok etkiliyor. Gece görüşüp anlaştığımız futbolcular sabah kalktıklarında fiyatlarında artış talep ediyorlar. Hal böyle olunca da planlarımız değişmek zorunda kalıyor. Taraftarlarımızdan ricamız biraz sabırlı olmaları. Öyle aceleyle bu işler olmuyor. Bizler de çok iyi ve kaliteli transferler yapmak istiyoruz. Ancak kulübün de menfaatlerini düşünmek zorundayız. Hemen hemen hergün dış tarnfserde isimler ortaya atılıyor. Bizim elimizdeki listede olan futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. İç tranfseri tamamladıktan sonra hafta başından itibaren dış transferlere odaklanacağız. Sabır istiyoruz."dedi. 

SEHİÇ ERZURUMSPOR'DA KALMAKTAN YANA
Öte yandan bir ulusal spor kanalında kaleci İbrahim Sehiç'in Hatayspor ile anlaştığı şeklinde çıkan son dakika haberinin gerçek olmadığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, "Sehiç'in gönlü bizden yana. Zaten uzun zamandır görüşüyoruz ve hiçbir problemimiz de yok. Bu haber nerden çıktı bilmiyorum ama Sehiç bizimle olacak” ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.