SPOR Haber Girişi : 01 Aralık 2020 23:06

İSİM ÇOK AMA! GELEN, GİDENİ ARATMASIN?

İSİM ÇOK AMA! GELEN, GİDENİ ARATMASIN?
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Mehmet Özdilek defterinin kapanması ile birlikte gözlerde yeni teknik direktör adayına çevrildi. Dünden itibaren Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş listelerinde olan 10'un üzerinde teknik direktör ile görüşme sağladı.
İsim çok ama! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Mehmet Özdilek defterinin kapanması ile birlikte gözlerde yeni teknik direktör adayına çevrildi. Dünden itibaren Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş listelerinde olan 10'un üzerinde teknik direktör ile görüşme sağlarken yapılan bu görüşmelerden şu ana kadar hiçbir sonuç alınamadı. listede olan isimler arasında Bülent Korkmaz'ın ağır şartlar sunduğu öğrenilirken, yapılan diğer görüşmelerde de mesafe kat edilemedi. Türkiye'de şu an için Kemal Özdeş, Tamer tuna, Hikmet karaman, İbrahim Üzülmez, Yalçın Koşukavak, Hüseyin Cimşir, Mehmet Altıparmak, Aykut kocaman, Mesut Bakkal, Bayram Bektaş ve Almanya'dan Tayfun Korkut'un isimleri mavi Beyazlı Kulüp için geçen isimler. Tayfun Korkut'un Bundesliga ekiplerinden birinden teklif beklediği ve Erzurum'a gelmeye pek sıcak bakmadığı da gelen bilgiler arasında.  Kulüp kaynaklarından edinilen bilgilere göre yönetimden bazı isimlerin Hüseyin Cimşir ismine sıcak baktığı ve görüşmelerinde olumlu yönde seyir ettiği belirtiliyor. Ancak Hüseyin Cimşir ismine Mavi beyazlı taraftarlar pek sıcak bakmıyor. Özellikle bugün sosyal medyada Hüseyin Cimşir isminin ağırlıkta olması yönünde çıkan haberlere sert tepki gösteren taraftarlar, Genç teknik adamın Erzurumspor'u başarıya taşıyacağına inanmıyor. 
Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulübü onursal Başkanı da olan Mehmet Sekmen'inde yeni teknik direktör konusunu yakından takip ettiği ve hatta bazı isimler ile de görüşmeler yaptığı öğrenildi. 
Hafta sonu deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a konuk olacak olan mavi beyazlı takımda yeni teknik direktörün yarın veya perşembe gününe kadar belli olacağı ileri sürüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.