SİYASET Haber Girişi : 15 Mayıs 2023 22:36

İSLAM YILDIRIM : TEMİZ SİYASETİMİZİ KİRLETTİLER

İSLAM YILDIRIM : TEMİZ SİYASETİMİZİ KİRLETTİLER
Dün yapılan seçimlerde büyük haksızlığa uğradığını ifade eden Erzurum bağımsız Milletvekili adayı İslam Yıldırım, seçim pusulalarında büyük haksızlığa uğradığını ifade etti.

Bağımsız aday Yıldırım'dan veryansın. 
Dün yapılan seçimlerde büyük haksızlığa uğradığını ifade eden Erzurum bağımsız Milletvekili adayı İslam Yıldırım, seçim pusulalarında büyük haksızlığa uğradığını ifade etti. 
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekilliği genel seçimleri yapıldı. Erzurum'dan bağımsız Milletvekili adayı olan ve yapılan seçimler sonunda 13 bin 978 oy alarak tüm dikkatlerine üzerine toplayan İslam Yıldırım, bugün kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve haksızlığa uğradığını ileri sürerek veryansın etti. 
İslam Yıldırım açıklamasında 
"Teşekkürler Erzurum.
Öncelikle 14 Mayıs seçimleri ve seçim sonuçları ülkemize,milletimize ve şehrimize hayırlı olsun.
Seçim çalışmalarımız boyunca desteğini bir an bile esirgemeyen aileme,akrabalarıma,gece gündüz bizim için çalışan gönüllü ağabeyi,kardeşlerime ve bizleri oyları ile şereflendiren tüm vatandaşalarımıza yürekten teşekkür ediyorum. 
Saha ziyaretlerimizde bizleri en iyi şekilde karşılayan herbir vatandaşımıza ayrıca hürmetlerimi sunarak,aldığımız sonucun hakkımızda hayırlısı olmasını temenni ediyorum.
Özellikle şunun iyi bilinmesini istiyorum ki,seçmen pusulalarında ismimizin çok küçük ve görünmeyecek şekilde yazılmasından,birçok seçmen pusulasında hiç ismimize yer verilmemesinden tutunda hiçbir okulda müşahit veya gözlemcimizin bulunmamasına ve binlerce oyumuzun iptal edilmesi ve yönlendirmelerimizde seçmen pusulalarının sonundayız diyerek yanlışlıkla kullanılan oylara varıncaya kadar yaşadığımız her türlü olumsuzluklara  varıncaya kadar ve bize gelen verilerle uyuşmamasından rağmen aldığımız 13978 oy büyük bir başarı olarak Erzurum siyaset tarihine geçmiştir. 
En azından kendi köyüm olan Dadaşköy ve yakın köylerimiz Çiftlik, Şıhköy, Ortuzu, Gamber, Haydari, Süngeriş, gibi köylerimizden %85 oy almamız bile geçtiğimiz dönemlerde kendi köylerinden oy alamamış siyasetçilerin karşısında büyük bir başarıdır.Seçim sonuçları üzerinden kendi başarısızlıklarını bizim üzerimize yıkmaya çalışanlarla polemiğe girmek istemiyorum. 
sadece şunun bilinmesini isterim düzgün bir hesaplama yapsınlar ve şunu iyi bilsinler aldığımız bu oylar bizim anamızın ak sütü gibi helal oylar. 
Altını çizerek ifade ederimki temiz bir siyaset yaptık.
Biz helalinden ve harbisinden bağımsız ortaya çıktık. 
Tek amacımız memleketimize hizmet dedik ve seçimi sandıkta kazanamamış olsakta kendimizi kazanmış gibi görüyor yine her zaman olduğu gibi memleketimizin herbir insanın ne ihtiyacı olursa aile olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak gayretinde olacağız.
Bütün vatandaşlarımızın kullandıkları herbir oyun hayırlara vesile olmasını temenni ederek selam ve saygılarımı sunuyorum.
Sağolasın Erzurum,
Varolasın Erzurum,
Allah’a emanet olasın Erzurum.