SPOR Haber Girişi : 13 Temmuz 2020 20:51

İŞTE SPORUN GÜZELLİĞİ!

İŞTE SPORUN GÜZELLİĞİ!
Hafta sonu İzmir'de nefesler tutuldu. Süper Lig iddiası bulunan iki Altay ve Büyükşehir belediye Erzurumspor müsabakası öncesi protokol tribününde çok renkli görüntüler yaşandı.
İŞTE SPORUN GÜZELLİĞİ! 
Hafta sonu İzmir'de nefesler tutuldu. Süper Lig iddiası bulunan iki Altay ve Büyükşehir belediye Erzurumspor müsabakası öncesi protokol tribününde çok renkli görüntüler yaşandı. Her ne Kadar iki takım açısından da çok büyük önem taşıyan ve final niteliğinde bir maç olmasın rağmen iki kulübün Başkanı o kadar güzel bir karede bulundular, sporun dostluk, kardeşlik ve olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdiler. Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, maç öncesi birbirlerine jest yaparak forsa jestinde bulundular. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübp Başkanı Hüseyin Üneş, "Altay deplasmanı için bulunduğumuz güzel İzmir’de bizleri en güzel şekilde ağırlayan Altayspor başkanı Özgür Ekmekçioğlu’na ve Altay kulübüne misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. İzmir’in köklü ekibi Altay’a bundan sonra oynayacağı maçlarda başarılar diliyorum"dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.