SİYASET Haber Girişi : 19 Şubat 2024 10:02

İYİ PARTİ'Lİ ÇELİK'TEN ÖNEMLİ MESAJLAR

İYİ PARTİ'Lİ ÇELİK'TEN ÖNEMLİ MESAJLAR
İYİ Parti'nin mühendis Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, seçmenlere önemli mesajlar veriyor. 

İYİ Parti'li çelik, "Aziziye hak ettiği hizmeti bizimle alacak"
İYİ Parti'nin mühendis Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, seçmenlere önemli mesajlar veriyor. 


31 Mart yerel seçimleri önvesi İYİ Parti'den Aziziye belediye başkan adayı olan Fatih Çelik, yoğun geçen seçim çalışmalarında tempoyu her geçen gün artırıyor. 
Belediyecilik noktasında ilçenin sorunlarını çok iyi analiz ettiklerini ifade eden Çelik, Aziziye'de özellikle Ilıca bölgesinde sorunlu yapıların olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımıza verilen sözlerin tutulmadığını görüyoruz. Ilıca başxta olmak üzere dadaşkent'de hak edilen hizmetler malesef yapılmamış. Halkımızda artın boş vaadlere inanmıyor. 20 yıldır AK Parti iktidarının Aiziziye ilçesine bakış açısını anlatmamıza gerek yok. İktidar partisinin adayı ve parti mensupları,  " İktidar partisine oy verirseniz, her türlü projeyi gerçekleştiririz diyerek ortalarda dolaşıyorlar. buradan soruyoruz AK Parti, Ilıca'da ki kentsel dönüşümü 20 yıldır nasıl tamamlayamaz?"  dedi.


 İYİ Parti Aziziye Belediye başkan adayı Fatih Çelik, “ Halkımızdan aldığımız destekle, Aziziye’de yalana, talana dur dileceğiz, belediyenin kaynaklarını yandaş için değil, vatandaş için kullanacağız, İsrafı önleyeceğiz. Belediye’de liyakat esaslı kadrolar kuracağız. Yandaşların işe alındığı bir yer olmaktan kurtaracağız. Kadrosu Belediyede olan, ancak AKP İlçe teşkilatında çalışan kişileri biliyoruz.  Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağız. Belediyenin her kuruşuna sahip çıkacağız.” dedi