SPOR Haber Girişi : 05 Aralık 2020 18:14

KABUS YAŞAMAYA DEVAM!

KABUS YAŞAMAYA DEVAM!
Kötü gidişatı önlemek adına teknik direktör değişikliğe giden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör değişikliği bir işe yaramadı.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da değişen bir şey yok! 
Kötü gidişatı önlemek adına teknik direktör değişikliğe giden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör değişikliği bir işe yaramadı. Süper ligde tam 6 maçtır kazanamayan Mavi beyazlı takım, Yeni teknik direktörü Hüseyin Cimşir ile çıktığı Konyaspor müsabakasında da tel tel döküldü ve rakibine 2 - 0 yenilmekten kurtulamadı.
İlk dakikalardan itibaren rakibine kendi yarı alanına hapseden ve sahibi takım İttifak Holding Konyaspor, 12. dakikada Murat Uçar7ın topu eliyle çıkardığı pozisyonda penaltı kazandı ve Uğur Demirok'un ayağından bulduğu golle 1 - 0 öne geçti. Penaltı pozisyonuna sebep olan Murat Uçar, orta hakem Halis Özkahya tarafından kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Takımın 10 kişi kalmasından sonra Teknik direktör Hüseyin Cimşir, Oyundan İbrahim sissokko'yu çıkardı ve yerine Osman Çelik'i alarak Sağ kanatta oynattı. mücadele içerisinde hiçbir varlık gösteremeyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, rakibinin paslarını izlemekle yetindi ve ilk yarı ev sahibi takımın 1 - 0 lık üstünlüğü ile noktalandı. Maçın ikinci yarısında biraz daha toparlanmış gibi görünen mavi beyazlı takım saman alevi gibi bir parladı bir söndü. Orta alanda hiçbir varlık gösteremeyen savunmada ise güven vermeyen Mavi beyazlı takım, forvet de de etkisiz kalınca Konyaspor oynadı Erzurumspor seyretti. özellikle Hacıahmedoviç'in attığı 2. golde savunmayı iper dizer gibi geçip düşerken attığı gol mavi beyazlı takımın vehametini ortaya koydu.Tam 6 haftadır Süper ligde galibiyete hasret kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Konyaspor'a da yenilmekten kurtulamadı ve sahadan 2 - 0 mağlup ayrılarak galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.