GÜNDEM Haber Girişi : 31 Ağustos 2020 11:43

KAY YAPARKEN, GÖZ ÇIKARDILAR!

KAY YAPARKEN, GÖZ ÇIKARDILAR!
Büyükşehir Belediyesi’nin Erzurum Şehir Hastanesi-Kampüs ve Dadaşkent bağlantısını sağlaması için yaptığı yol, Teknokent’te mağduriyete yol açtı.
Kaş yaparken, göz çıkarttılar!
Büyükşehir Belediyesi’nin Erzurum Şehir Hastanesi-Kampüs ve Dadaşkent bağlantısını sağlaması için yaptığı yol, Teknokent’te mağduriyete yol açtı. Yeni yolun kampüs girişinden Teknokent’e bağlanan kısmın kapatılması yüzünden araçlar yüzlerce metre ileride bulunan kavşağa kadar geri gitmek zorunda kalıyor. Teknokent’te faaliyet gösteren işletmelere ulaşımı neredeyse çileye dönüştüren yeni uygulama tepki çekerken, Büyükşehir Belediyesi’nin Teknokent bağlantısını yeniden ulaşıma açması isteniyor. Teknokent’teki işletmeciler, Erzurum Şehir Hastanesi, üniversite ve Dadaşkent bağlantısını sağlayacak olan yeni yol için önce çok sevindiklerini ifade ederek, “Fakat bu sevincimiz uzun sürmedi, çünkü bu yolun bitiminde Teknokent bağlantısını ulaşıma kapattılar. Böyle bir adım neden atıldı, hangi akla ve mantığa göre planlama yapıldı, açıkçası bilmiyoruz. Fakat gelinen noktada çok garabet bir durum ortaya çıktı” dediler.
ULAŞIM HİZMETLERİ GÖLGEDE BIRAKILIYOR
Yeni bağlantı yolunun Erzurum’daki en geniş ve ferah yollardan birisi olduğunun altını çizen işletmeciler, Başkan Sekmen’in yeni ulaşım ağları oluşturulması noktasındaki performansının en üst düzeyde olduğuna vurgu yaparak, “Ancak Sayın Başkanımızın ulaşım ağlarıyla ilgili gayreti, ne yazık ki yanlış planlamalar yüzünden bazen gölgede kalabiliyor. Teknokent’e her gün yüzlerce insan geliyor, ancak kapatılan yol yüzünden yapılan hizmetin de bir anlamı kalmıyor. Başkanımızdan bu yolun yeniden açılması ve Teknokent bağlantı yolundaki ulaşım engelinin kaldırılmasını istiyoruz” diye konuştular.
BAŞKAN SEKMEN’İ TEKNOKENT’E DAVET ETTİLER
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i, Teknokent’teki ulaşım sorununu görmesi için bölgeye davet eden Teknokent işletmecileri, “Başka şehirlerde Teknokent’ler cazibe merkezine dönüştürülürken, bizde maalesef yolları bile ulaşıma kapatılıyor. Üniversite yönetiminin bu durumdan haberi olup olmadığını da bilmiyoruz ama sonuçta yol Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ulaşıma kapatıldı. Bunun için mantıklı bir gerekçe bulmaya çalışıyoruz ama bulamıyoruz” şeklinde konuştular
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.