SPOR Haber Girişi : 02 Kasım 2021 21:38

KENDİ İLİNDE GÖREV YAPAMAZMIŞ!

KENDİ İLİNDE GÖREV YAPAMAZMIŞ!
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk Erzurum’a atandı. Fuat Taşkesenligil kendi ilinde görev yapamazmış!
Erzurum, Trabzon'un arka bahçesi mi? 
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk Erzurum’a atandı. Fuat Taşkesenligil kendi ilinde  görev yapamazmış! 
Erzurum'da bugün bir atama gündeme bomba gibi düştü. Uzun Zamandın Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürünün değiştirilmesi gündeme geliyordu. Hatta yerine atanacak isimler bile yine Erzurum'dan ön plana çıkıyordu. Mesela Ahmet Çelebi, Levent Çakmur, Güngör Şenses, Kemalettin Yentimur ve daha birkaç isim! 
Bu beklentiler içerisinde Fuat Müdür'ün yerine Yine Erzurum'dan bir isim beklenirken, İhlas Haber Ajansından yapılan bir haber bir anda şok etkisi yarattı. Erzurumlu müdür gitti yerine Trabzonlu müdür atandı. 
Hoppalaaa buda nerden çıktı derken, gerekçe sonradan açıklandı! Neymiş gerekçe? "Bürokrat kendi ilinde görev yapamazmış"??? 
İlginç ve bir  kadarda tepki toplayan bir gerekçe değil mi! 
Şimdi Trabzon'dan atanan Müdür'e hayırlı olsun olsun da! 
Acaba Erzurum'da bu kaçıncı Trabzonlu bürokrat? 
DSİ Bölge müdürü  Trabzonlu
Tapu Kadastro Bölge müdürü  Trabzonlu
Telekom Bölge müdürü  Trabzonlu
Palandöken ilçe kaymakamı  Trabzonlu 
Kara Yolları Bölge müdürü   Trabzonlu
Vakıflar Bölge müdürü  Trabzonlu
Gençlik ve spor il müdürü  Trabzonlu 
Hadi bi soru daha sorayım? Karayolları Bölge müdürlüğünde hiç Erzurumlu müdür yardımcısı var mı!!! 
Gerekçeyi yukarıda yazdım. yeni alınmış bir karar olsa gerek! Erzurum Milletvekillerine sorayım şimdi? 
SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş Erzurumlu
Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir Erzurumlu
İş Kur İl Müdürü Abdulkadir Mutlu Erzurumlu 
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Laloğlu Erzurumlu 
Daha bir çok bürokrat var yazacağım ama bu isimler görevlerini layıkı ile yapan ve halkında gönlünde taht kuran isimler. 
Şimdi "gerekçeli kararda kendi ilinde görev yapamaz" mantığına göre bu isimler demi görevden alınacaklar!  
Madem böyle bir uygulamaya geçildi yani "rotasyon" diyorsunuz ya, o zaman Erzurumlu bürokratların nereye atanacağını da  da siz belirleyin de görelim. 
Hemen Hemen her hafta İl yöneticileri ile internet üzerinden haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz Acaba bu Trabzon'lu bürokratların Erzurum'daki bolluğuna hiç değindi mi! 
Hadi Sayın İktidar Partisinin İl Başkanı ve Milletvekillerine yine soralım! 
"Erzurum Trabzon'un arka bahçesi mi"!!! 
Eskiden değerlere sahip çıkma duygusu vardı. Eskiden benim memleketimden olsun da çamurdan olsun mantığı vardı. Eskiden olsun da Erzurumlu olsun" vardı. 
sanırım Şimdi "olsun da Trabzonlu olsun" modası var!!!
Helal olsun Trabzon lobisine. Valla ha helal olsun. Adamlar nasılda sahip çıkıyor kendi değerlerine. Biz birbirimizi yemekten ve gıybet  etmekten kendimizi alamazken, elin adamları güzelim kentimizi kendilerine arka bahçe yapmışlar! 
Trabzonlu vatandaşlar sakın yanlış anlamasınlar ama merak ediyorum Erzurumlu kaç bürokrat gidip te Trabzon da görev yapabilir çok merak ediyorum! 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Turhan kavran 02 Kasım 2021 00:00

    Vallaha haklisiniz ama düzen iste yapılacak olan ne varsa oda bizim siyasilerin işi ama yapacak kim onu bilemedim. Sadece erzurum degil sirnaktada var edirnedede ve sinoptada var olmadığı yer yok o yuzden simariklilarindan dolayı diyorlar ya sözüm ona her yer trabzon diye.diyene degil dedirtene bakacan buda bu memlekettin kaderi. Insallah birileri buna dur der. Eminimki trabzonda artik bürokratlık yapacak kimse kalmadi herkes oldu trabzon doğumlu olmak yetiyor herhalde.neyse saygılar söylenecek çok şey varda boşverin kül adaleti boyle ama allahida unutmamak lazım birde yerin altı varki allah muhafaza allaha emanet hoscakalin