SİYASET Haber Girişi : 08 Şubat 2022 21:59

KIRKPINAR AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

KIRKPINAR AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!
Basın toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, açtı ağzını yumdu gözünü.
İYİ Partili Kırkpınar çok sert konuştu!
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, bundan sonra her ay bir basın toplantısı düzenleyerek, şehrin sorunlarını dile getireceğini belirtti. Narman eski Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, İl Başkan Yardımcısı Alparslan Evliyaoğlu, Emrullah Bayram, İl Sekreteri Osman Temur, Palandöken Belediyesi Meclis Üyesi Sedat Bilge'nin de hazır bulunduğu kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelen Kırkpınar'ın gündeminde Kur'un kursunda yaşanan tecavüz skandalının örtbas edilmesi vardı. Erzurum'da böyle bir olayın yaşanmasının çok üzüntü verici olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Kırkpınar, " Kur'an kursunda bir belletmen tarafından çocuklara yönelik yapılan tecavüz olayının takipçisi olacağımızı her defasında söylüyoruz. Bu çocukların ailelerinin ne halde olduğunu tahmin bile edemezsiniz. Maalesef ki birileri bu ahlak dışı olayı kapatmanın derdinde. İktidar partisinin İl Başkanı ve Milletvekilleri konu üzerinde hassasiyet göstermeyerek kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. buradan sesleniyorum. bunun vebali çok büyüktür ve bu vebal sizindir. bunun hesabını Allah'a nasıl vereceksiniz" dedi. 
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ayrıca  muhalefet partileri için  " Onların iftiraları çoksa bizim de imanımız" çok diyen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban vardı. Eleştirilerini yineleyen Melih Kırkpınar, "Bu söylediklerimin hangisi iftira? Zehra Hanımın elinde bir iman ölçer mi var? Kimin imanı çok, kimin az nasıl ölçebiliyor?" dedi. 
AK Parti Milletvekili Ban'ı sert sözlerle eleştiren Kırkpınar; "Yıllardır yapılmayan Tekman yolunu konuşuyoruz, Her seçim döneminde söz verilip te yapılmayan Söylemez barajını söylüyoruz, Tekman'da 13 diyaliz hastasının, her gün 5 saat yol giderek, Hınıs'ta diyalize girdiğini söylüyoruz, Kuran Kurslarında çocuklara yapılan istismardan utanarak bahsediyoruz, ikinci OSB'nin halinden bahsediyoruz, devletin milyonlarca lira zarar ettiğini söylüyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin 110 iş yerinin ruhsatsız yapılmasına nasıl müsaade edildiğini soruyoruz. Konuyla ilgili suç duyurusunda da bulunduk. Belediyenin aşırı derece de borçlandırıldığını söylüyoruz. Esnafın elektrik faturasını ödeyemediğinden bahsediyoruz, çitçinin, köylünün geçinemez hale geldiğini söylüyoruz. Bunların hangisi iftiradır Allah aşkını siz söyleyin de biz de bilelim! Ayrıca elinizde bir iman ölçer mi var. Size oy vermeyenler imansız mı? Sizi sarf ettiğiniz bu cümlelerden ötürü kınıyorum." diye konuştu. 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün aynı toplantıda 2023 seçimleri için "kurtuluş savaşı"dır ifadelerini de eleştiren Kırkpınar, " Biz rakip iki parti olabiliriz, demokratik koşullar altında rekabet edebiliriz, ancak savaş ifadesi Mehmet Bey'e yakışmadı. Kimle savaş veriyorsunuz, düşmanınız kim? Gelin birlikte, ekonomik sıkıntılarla savaşalım, Gelin Birlikte Tarım ve Hayvancılığı nasıl kalkındırırız, onunla savaşalım, gelin birlikte, esnafın sıkıntılarını nasıl çözeriz onunla savaşalım. Kendi insanını düşman gören bu zihniyet, artık meşruluğunu yitirmiştir." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.