SİYASET Haber Girişi : 08 Ekim 2020 15:18

KIZILTAŞ'DAN KONGRE DAVETİ

KIZILTAŞ'DAN KONGRE DAVETİ
Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, “Milli Görüş’ün olduğu yerde refah vardır, huzur vardır, selamet vardır. Yeniden Refah Partisi, işte bu ruhun adıdır” dedi.
Kızıltaş’tan kongre daveti 
Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, “Milli Görüş’ün olduğu yerde refah vardır, huzur vardır, selamet vardır. Yeniden Refah Partisi, işte bu ruhun adıdır” dedi. 
Pazar günü 1. Olağan Genel Kurul toplantısının gerçekleştirileceği Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanlığı’nda Fatih Erbakan heyecanı yaşanmaya başlandı. Kongrede Genel Başkan Fatih Erbakan’ı konuk edecek olan Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, partili-partisiz herkesi bu buluşmaya çağırdı. Yenişehir Forum AVM’nin yanındaki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ilçe kongresinin aynı zamanda Erbakan’la ikinci Erzurum buluşması özelliğini taşıdığını vurgulayan İlçe Başkanı Kızıltaş, “Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın, tıpkı muhterem ve merhum babası Necmettin Erbakan hocamız gibi Erzurum’a hususi bir sevgisi ve ilgisi var. Kenidleri Erzurum’daki teşkilatlanma çalışmalarıyla yakından ilgilendikleri gibi, İl Başkanımız Sayın Nejdet Aydın’la da çok yakın teması ve de ilişkileri var. Genel Başkanımız için Erzurum denilince deyim yerindeyse akan sular bile duruyor” ifadelerini kullandı. 
“MİLLETE HİZMET SİYASETİ MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN ESERİDİR” 
Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, Erbakan ve Milli Görüş hareketinin Türk siyasetine mal olmuş ve her döneme damgasını vurmuş bir zemin olduğunu ifade ederek, “Herkes çok iyi bilir ki; Türkiye’nin gelişim ve kalkınma süreci hep bu zemin üzere mümkün olmuştur. Çünkü millet için siyaset ve millet için hizmet ilkesi bir Milli Görüş felsefesidir, Milli Görüş kaidesidir. İşte biz bu ilke doğrultusunda çıktığımız yolda insanımıza, milletimize, şehrimize ve ülkemize hizmet için mücadele edeceğiz. Sayın Genel Başkanımızın da katılımlarıyla bu amacımızı Erzurum’da bir kez daha yüksek sesle dile getirecek ve Allah’ın izniyle Palandöken İlçe Kongremizi Yeniden Refah’ın iktidara yürüyüşünün önemli bir adımı olarak tarihe not düşeceğiz. Dolayısıyla bu tarihi ana şahitlik etmek isteyen tüm hemşehrilerimizi Pazar günü gerçekleştireceğimiz kongreye davet ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.