SPOR Haber Girişi : 19 Haziran 2022 22:45

KONGRE KARARI ALINDI AMA...

KONGRE KARARI ALINDI AMA...
Tarih 3 temmuz olarak kararlaştırıldı. Aslında şuan mavi beyazlı kulüp için her şey aleyhine işliyor!  Yönetimsel kriz, kadro krizi, sezon planlaması, transfer yasağı, falan filan.

3 Temmuz tarihinde Erzurumspor'un kongresi yapılacak. 
Onursal Başkan Mehmet Sekmen Ömer Düzgün ile yaptığı toplantı sonrası kongre yapılması için karar alınmasını istedi. 
Tarih 3 temmuz olarak kararlaştırıldı. Aslında şuan mavi beyazlı kulüp için herşey aleyhine işliyor! 
Yönetimsel kriz, kadro krizi, sezon planlaması, transfer yasağı, falan filan... 
Bunlar bir tarafa Kongre kararının alınmasının ardından gözler "kim aday" olacak sorusuna çevrildi? 
Şuan için Başkan adaylığı noktasında ismi geçen tek isim MNG Holding yönetim hizmetleri Genel Müdürü Aydoğan Süer. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Aydoğan Süer bu konuda görüştüğü ve Süer'in Erzurumspor'a hizmet etmekten onur duyacağı görüşünü ifade ettiği öğrenildi.  
Tabi Aydoğan Süer'in adaylığı için MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nafiz Günal'ın izni gerekiyor. İzin konusunda ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Günal ile görüşerek Aydoğan Süer'in adaylığına onay alması şart. 
Kongrede aday çıkmaması durumunda ise mevcut yönetim içerisinden bir isimle devam edilmesine kesin gözü ile bakılıyor. Bu isimlerden en şanslısı ile As Başkan ve basın sözcülüğü görevini yapan Ahmet Dal. 
Erzurumspor için önemli olan aslında Başkan'dan ziyade iyi bir yönetimin oluşturulması. Çünkü bundan önce oluşturulan yönetimlerden dolayı 
Erzurumspor'un yüzünün gülmediğini herkes çok iyi biliyor. 
Hatıra gönüle sırf liste oluşsun diye yönetici kisvesini giyenlerin sonrasında kulubü nasıl yüzüstü bıraktıklarını biliyoruz. 
Artık hatalardan ders çıkarmalı ve aynı yanlışları tekrar etmekten vazgeçmeliyiz. 
Futbol kulübü yönetmek, bilgi ister, birikim ister, hepsi bir yana futbola vukufiyet ister. Piyasayı bilmeyi be tanımayı gerektirir; taraftar psikolojisinden anlaması da gerekir, futbolcu psikolojisinden de… 
Sonra tuttuğunu koparabilecek cevval bir yapı da gerektirir yönetici olmak. 
Bu vasıfları say say bitmez, burada da saysak bitiremeyiz. 
Uzun sözün kısası şudur: 
Erzurumspor’un özellikle bu sezon A Kalite bir yönetime ihtiyacı var. dostlar alışverişte görsün mantığıyla hareket edilirse, sonuç değişmez ve sezon sonunda üzülen yine biz oluruz. 
Hatırlatmış olalım!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.