SPOR Haber Girişi : 13 Ocak 2021 23:11

KUPA MAÇI VAR AMA...

KUPA MAÇI VAR AMA...
Ziraat Türkiye Kupasında Yarın Akşam Alanyaspor'a konuk olacak olan Mavi beyazlı ekipte, teknik heyetin uykuları kaçıyor.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Alanya'ya sıkıntılı gitti!
Ziraat Türkiye Kupasında Yarın Akşam Alanyaspor'a konuk olacak olan Mavi beyazlı ekipte, teknik heyetin uykuları kaçıyor. 
Süper ligde son oynanan Fenerbahçe maçında hem üç puandan olan hem de Obertan ve  Petrus Boumal'ı kaybeden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sakatlardan can sıkan haberler gelirken, teknik direktör Mesut Bakkal Yarın oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında nasıl bir kadro çıkaracağı büyük merak konusu. Son 16 turunda deplasmanda Alanya gibi güçlü bir rakip ile ilk sekize kalma mücadelesi için bugün özel uçak ile Alanya'ya giden kafilede önemli eksikler bulunuyor. Yapılan son kontroller neticesinde ağır bir sakatlık geçiren Obertan'ın en az sekiz maç sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, yine Boumalın da en az iki hafta oynayamayacağı ifade edildi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da bir başka sakat oyuncu ise Ömer Şişmanoğlu. 3 sakat oyuncunun yanı sıra Hamroun, Farnolle, Raşpad Muhammed ve Hasan Hatipoğlu'da kadroya dahil edilmezken, yeni transfer kaleci Szumski de maça götürülmedi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yeni transferlerden sadece Brahimi Darri kadroda yer aldı. Sakat oyuncuların durumlarının belli olmasından sonra özellikle Obertan'dan gelen haber ile oyun planları alt üst olan teknik direktör Mesut Bakkal'ın kupa maçı ve sonrasında deplasmanda oynanacak olan Kasımpaşa müsabakasında nasıl bir kadro çıkaracağı merak konusu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.