SPOR Haber Girişi : 04 Haziran 2020 20:53

MAÇ PROGRAMLARI BELLİ OLDU

MAÇ PROGRAMLARI BELLİ OLDU
Maç takviminin belli olması ile birlikte B.B. Erzurumspor için zorlu süreç 20 haziranda başlıyor!
MAÇ TAVİKİMİ AÇIKLANDI. 
HADİ HAYIRLISI. 
Türkiye Futbol Fedarasyonu, koronavirüs salgını nedeniyle ara verdeği liglerin yeniden oynanmasına karar verdi. 19 haziran cuma günü yeniden başlayacak olan 1. lig müsabakalarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 20 haziran cumartesi günü saat 20'de Eskişehirspor'u Kazım Karabekir stadında konuk edecek. Mavi Beyazlılar 30. hafta maçlarında ise 27 haziran cumartesi günü saat 17:30'da Osmanlıspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından ise bu kez B:B Erzurumspor hafta içi yani çarşamba günü, belkide şampiyonluk yani süper lige çıkma noktasında final niteliği taşıyan müsabakada Adana Demirspor'u ağırlayacak. Kazım Karabekir stadında oynanacak bu müsabakanın başlama saati ise 20:00. 32. hafta maçlarında ise temsilcimiz bu kez 5 temmuz pazar
günü Giresun deplasmanına gidecek. 
Evet dört haftanın maç programı böyle. Futbol fedarasyonunun belirlediği takviye göre, Erzurumspor için belkire en önemli maç olan Adana Demirspor karşılaşması hafta içi yani çarşamba günü oynanacak. Şimdiden temsilcimize başarılarımızı dileyelim. Ancak şunu bir kez daha vurgulamak istiyorumki, özellikle bazı kulüpler sahadan çok masa başında üç upanın almanın peşinde. Geçtiğimiz günlerde yazımda bazı kulüplerin milyonları ortaya koyarak şimdiden çirkin girişimlere başladığı noktasında duyumların kulaklarımıza geldiğini belirtmiştim. Bu iddialar karşısında B:B Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ile yaptığım görüşmede, Üneş'inde olası çirkin davranışlara seyirci kalmayacağını ifade edeyim. H
atta ve hatta Başkan Hüseyin Üneş, bizim kulağımıza gelen "şike, Teşvik ve maç ayarlama" dedikodularına karşı gerekirse savcçıları bile göreve çağıracağını belirtti.
Evet Süper Lige çıkma ve kümede kalma açısından son altı hafta çok ama çok önemli. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un çok zor bir fikstüre sahip olduğunuda biliyoruz. Bu fikstürü gözler önüne serersek, işimizin hiçte kolay olmayacağı aşikar. Futbolcular ve teknik heyet 19 haziranda başlayacak olan maçlara konsartne olmaya çalışırken, özellikle yönetiminde sağda solda konuşulan bu çirkin söylentileri çok iyi analiz edip gerekirse adı geçen kulüpleri yakın takibe almasını tavsiye ediyorum. İş sadece bununlada kalmayacak! yani masa başı oyunlarının yanında birde hakem atamaları var?. Geçen sezon canımızı yakarak bizi Süper Ligden düşüren hakemleri asla unutmamalıyız. Başkan Hüseyin Üneş'in federasyon ile olan diyaloglarında hakem atalamalarınıda çok iyi analiz etmesi ve gerekirse müdahale etmesi lazım. Kaybedecek bir puanın bile ne kadar önemli olduğunu artık hepimiz biliyoruz. üstüne üstlük birde lobilerini kullanarak sahadan ziyade masa başında iş bitirme derdinde olan kulüplerin neler yapabileceğinide tahmin edin!.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.