SPOR Haber Girişi : 20 Mart 2021 13:25

MAĞLUBİYET FELAKET OLUR!

MAĞLUBİYET FELAKET OLUR!
Deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken BB Erzurumspor, kendi evinde bileği bükülmeyen Antalyaspor’u devirmek için sahaya çıkacak.
Ya kazanacak ya da kazanacak!
Deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken BB Erzurumspor, kendi evinde bileği bükülmeyen Antalyaspor’u devirmek için sahaya çıkacak. 90 dakikanın ardından Ersun Yanal mı, yoksa Mesut Bakkal mı galip çıkacak, bekleyip göreceğiz.
Yarın Antalya Stadyumu’nda oynanacak olan Fraport TAV Antalyaspor-BB Erzurumspor maçı iki takımın teknik direktörü için de önemli sınav olacak.
Teknik Patron Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor, evinde kaybetmiyor. Yanal’lı Antalya’nın evinde bileği bükülmezken, BB Erzurumspor ise deplasmanlardaki başarısı ile dikkat çekiyor.
BB Erzurumspor ise ligde topladığı 27 puanın 16’sını deplasmanlardan çıkardı.
Dadaş puan Antalya unvan peşinde
Antalyaspor, iç saha yenilmezliğini Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 8 maça çıkarmayı hedefliyor. Fraport TAV Antalyaspor, sahasındaki yenilmezlik serisini Süper Lig’in 31. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 8 maça çıkarmak istiyor. Mesut Bakkal’ın öğrencileri ise deplasmanlardaki başarılı karnesine 3 puan daha ekletmek için mücadele edecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.