SİYASET Haber Girişi : 30 Ekim 2022 12:29

MİLLET İÇİN SAMİMİYETLERİNİ GÖSTERSİNLER!

MİLLET İÇİN SAMİMİYETLERİNİ GÖSTERSİNLER!
Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, Hazine Yardımı alan Siyasi partilerin, aldıkları bu yardımları millete harcama noktasında Fedakarlık çağrısı yaptı. 

Adnan Bozan "samimiyetlerini göstersinler" 
Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, Hazine Yardımı alan Siyasi partilerin, aldıkları bu yardımları millete harcama noktasında Fedakarlık çağrısı yaptı. 
Parti İl Binasında Düzenlenen İl danışma kurulu toplantısı öncesi bir basın açıklaması yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adnan Bozam, "Hazine yardımı yapılan siyasi partilerin dağılımına bakıldığında Barajı geçen partilere 2022 yılında, (AK Parti'ye 280. 3 Milyon, CHP'ye 149. 1 Milyon, HDP'ye 77. 1 milyon, MHP'ye 73. 1 Milyon, İYİ Parti'ye 69 milyon) gibi bir yardım yapılmış. 2023 yılında ise (AK Parti'ye 1 Milyar 963 Milyon, CHP'ye 1 Milyar 43 milyon, HDP'ye 539 milyon,  MHP'ye 511 milyon,  İYİ Parti'ye ise 459 Milyon TL yardım yapılıyor. Bu hazine yardımlarının toplamı ise 4 buçun katrilyon gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Biz şunu ifade ediyoruz. Bu siyasi partiler aldıkları bu hazine yardımını özellikle Doğu Anadolu bölgesinde yaşayan insanlara harcanması noktasında Fedakarlık yapmalarıdır. Bilindiği gibi Doğu Anadolu Bölgesi yatırım ve yatırımcı yönünden malesef yüzü gülmeyen bir bölgedir. Bu açıdan Hazine yardımı alan Siyasi partilerin aldıkları bu yardımları Millete çare olacak şekilde değerlendirerek Doğu Anadolu bölgesindeki diğer İller ile Erzurum'da  Fabrikalar açtırıp istihdam alanlarının oluşturulması için gerçek samimiyetlerini göstermelerini arzu ediyoruz. Milletimizind beklentisinin bu yönde olduğunu açıkça belirmekte fayda var" dedi.