GÜNDEM Haber Girişi : 14 Nisan 2021 15:39

MİLYONLAR HARCANDI AMA....

MİLYONLAR HARCANDI AMA....
Palandöken İlçesinde Eski Başkan Orhan bulutlar tarafından milyonlarca lira harcanarak yaptırılan Nikah Sarayı gündemden düşmüyor.
Palandöken İlçesinde Eski Başkan Orhan bulutlar tarafından milyonlarca lira harcanarak yaptırılan Nikah Sarayı gündemden düşmüyor. 
Palandöken belediyesi eski Başkanı Orhan Bulutlar tarafından Yenişehir 2. marketlerde Milyonlarca lira harcanarak yaptırılan Nikah Sarayı'nın akıbeti hakkında çeşitli iddialar halen daha ortaya atılırken, görüntüsü ile "sinderella'nın sarayını andıran bu bina Belediye'ye büyük külfet getiriyordu. Her ne kadar Başka kurumlara devredilmesi sık sık gündeme gelen nikah sarayında son durum hala belirsizliğini koruyor. Gazeteci Vedat Refayeli'nin Nikah sarayı hakkında görüşlerini aldığı eski Belediye başkanı Orhan Bulutlar, verdiği röportajında İlçeye kazandırdığı nikah sarayının ısrarla kullanılması gerektiğinin altını çizdi. Bulutlar, büyük paralara yaptırılan bu binanın Nikah Sarayı olarak kullanılmasının akılcı olacağını düşünüyormuş. ‘’Kapris ve komplekse gerek yok. Burası Nikah Sarayı olarak yapıldı, yine aynı şekilde hizmet verilmesinde yarar vardı. Ben görevime devam ediyor olsaydım Nikah Sarayı olarak bina borcuna rağmen yine Belediyede kalırdı, pandemi sonrasında gayet işler hale gelirdi" diyerek adeta kendini savundu. 
Aslında kaymakamlığın bile Yakutiye İlçesinde olduğu Palandöken İlçesine bu büyük ve şatafatlı binanın yapılması çok mu gerekliydi. veya vatandaşlarında dediği gibi "milyonlarca lira harcanan bu nikah Sarayı'nın aciliyetimi vardı. Bir başka üstünde durulması gereken konu ise şatafatlı binanın aylık giderleri! Vatandaşlar, Eski Belediye başkanı Orhan Bulutların bu projesinin belediye bütçesine zarardan başka hiçbir şey vermediği görünüşünü savunuyorlar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.