YAŞAM Haber Girişi : 27 Şubat 2022 00:43

MİRAÇ, BİR ARINMA GECESİDİR

MİRAÇ, BİR ARINMA GECESİDİR
Erzurum Geri Dönüşümcüler Derneği Başkanı Tayfun Alagaş Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Miraç, bir arınma gecesidir. 
Erzurum Geri Dönüşümcüler Derneği Başkanı Tayfun Alagaş  Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. 
Başkan Tayfun Alagaş, Miraç’ın Hz. Muhammed’in (SAV) ‘semaya’ yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu belirtti. Miraç’ın mucizevi bir buluşma olduğunu ifade eden Alagaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Mescid-i Haram’dan başlanarak, Mescid-i Aksa’ya ve oradan da Yüce Mevla'ya  yapılan yolculuk olan Miraç, bir arınma gecesidir. Miraç, beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa, en yüce mertebeye yükseliştir. Böylesine mübarek bir geceye daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kadim gecenin müjdelerine nail, dualarına ortak olmanızı diliyorum. İbadetle geçirilmesi gereken bu mübarek gecenin, dargınlıkların da giderilmesine vesile olmasını niyaz ediyorum. Kutlu bir yolculuk olan Miraç Kandili’nin tüm İslam Alemine hayırlar, İslam Coğrafyasına barış ve huzur getirmesini temenni eder, tüm Müslümanların Miraç Kandilini kutlarım. Vatan savunmasında bugüne dek şehadet şerbetini içmiş tüm şehitlerimize Yüce Rabbimizden rahmet diliyor, gazilerimizi de hürmetle ve minnetle anıyorum.” dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.