SPOR Haber Girişi : 07 Ocak 2021 21:39

NE BAŞKAN'DAN NE DE YÖNETİMDEN ÇIT YOK!

NE BAŞKAN'DAN NE DE YÖNETİMDEN ÇIT YOK!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da gerek Başkan Ömer Düzgün ve gerekse yönetiminin camiaya karşı sergilediği tutum tepkilere neden oluyor.
Ne Başkan'da ne de Yönetim'de çıt yok!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da gerek Başkan Ömer Düzgün ve gerekse yönetiminin camiaya karşı sergilediği tutum tepkilere neden oluyor. Özellikle transferde günlerdir tatmin edici bir açıklama yapmayan kulüp yönetimi hem taraftarları hem de camiayı iyice umutsuzluğa sevk etti. 
Süper ligde alınan kötü sonuçların ardından Hüseyin Üneş'in Kulüp Başkanlığından istifa etmesinin ardından Onursal Başkan Mehmet Sekmen tarafından Kulüp Başkanı olarak atanan Ömer Düzgün ve yönetiminin geride kalan bir aylık süreçte sürekli sessiz kalmaktan yana tavır sergilemeleri işi çığırından çıkardı. Özellikle ara transfer döneminin başlamasına rağmen, ne transfer çalışmaları nede takviye edilecek oyuncular ile ilgili camiaya hiçbir açıklama yapılmaması tepkilere neden oluyor. 5 Ocak tarihinde başlayan 2. transfer döneminde bazı kulüplerin anlaştıkları oyunculara birer birer imza attırmasına rağmen, ligin son sırasında yer alan ve şiddetle transfere ihtiyaç duyulan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da şu ana kadar hiçbir oyuncuya imza attırılmaması yönetimin  basiretsizliğini gözler önüne seriyor. Kamuoyunun açıklama beklemesine rağmen ne Kulüp Başkanı Ömer Düzgün nede Basın sözcüsü Ahmet Dal hiçbir açıklama yapma gereği duymuyor. Gazetecilerin ısrarla ulaşmaya çalışmalarına rağmen kimi zaman telefonlara cevap dahi vermeyen yöneticilerin bu duyarsızlığı camiaya karşı ne kadar umursamaz olduklarını ortaya koydu. Gerek Kulüp Başkanı ve gerekse basın sözcüsünün ağzından cımbızla laf  alan spor muhabirleri bile yönetimin sergilediği bu tutuma bir anlam veremedi. Dün gece Erzuruma gelen ve yönetim ile bugün masaya oturacağı tahmin edilen Brahim Darri transferinde bile yönetim halen daha bir açıklama yapmazken, taraftarlar gelişmeleri bazı sitelerden takip etmek zorunda kalıyor. Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in bu belirsizliğe bir an önce son vermesini isteyen taraftarlar, transfer sürecinde yapılacak hataların sadece yönetime mal edilemeyeceğini hatırlatarak, “Bu süreçten yönetim kadar Onursal Başkan Mehmet Sekmen de sorumlu olacaktır” diye görüş belirttiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş 07 Ocak 2021 00:00

    b.b.erzurumsporun hali hal değil sanki takımdan va geçmişler bu nasıl bir anlayıştır rize ligin dibinde iken yaptığı transferler ile nasıl üst sıralara trmandığını gördük bu vizyon ile yerinde kaliteli işyapacak transferler ile oldu karagümrük samsunspor bakın ne kadar önceden anlaştı ve ilk maça çıkardı biz ise tam bir kaos ortamı ya tamamen belediye transfere el atacak yada bu eski yönetimin kalıntısı yönetimi lağv edip seçim yada atama yapacak işi bilen adamlar yapacak bu işi koca memleket hafta sonu malup oluyor huzursuzuz hafta içi yine aynı ....