SPOR Haber Girişi : 19 Ağustos 2020 11:53

NOVİKOVAS VE OMOLO ERZURUMSPOR'DA

NOVİKOVAS VE OMOLO ERZURUMSPOR'DA
NOVİKOVAS Erzurumspor'da Dış tranfser çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Novikovas transferinde mutlu sona ulaştı.
NOVİKOVAS Erzurumspor'da 
Dış tranfser çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Novikovas transferinde mutlu sona ulaştı. Süper Ligde ses getirecek ve kalıcı bir takım oluşturma adına geceli gündüzlü bir çalışma sergileyen Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Arturo Mina'dan sonra iki bomba transfer daha gerçekleştirdi. bu transferlerden biri, uzun zamandır temas halinde olunan ve Erzurumspor'a gelmeye sıcak bakan Novikovas oldu. edinilen bilgilere göre tecrübeli futbolcu ile her konuda anlaşıldığı ve mavi beyazlı formayı giyeceği öğrenildi. Mina ve Novikovas transferlerinin ardından bir başka dış tarnfser ise ön libero mevkiinde oynayan OMOLO oldu. Kenya milli takımında da görev yapan OMOLO ile de her konuda anlaşıldığı ve imza atıldığı öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.