SPOR Haber Girişi : 10 Ocak 2021 22:24

ÖTTÜR ŞU KANARYA'YI DADAŞ!

ÖTTÜR ŞU KANARYA'YI DADAŞ!
Süper ligin 18 hafta maçlarında yarın Kazım Karabekir stadında saat 16:00'da Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da hazırlıklar tamamlandı. Mavi beyazlılarda sakatlığı devam eden Mina dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
Sen yeter ki iste Erzurumspor.
Süper ligin 18 hafta maçlarında yarın Kazım Karabekir stadında saat 16:00'da Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da hazırlıklar tamamlandı. Mavi beyazlılarda sakatlığı devam eden Mina dışında eksik oyuncu bulunmuyor. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da nefesler tutuldu. Teknik direktör Mesut Bakkalın göreve gelmesinden sonra Yeni Malatyaspor ve Gaziantep futbol kulübü maçlarından 4 puan çıkaran Mavi beyazlı takım, 17. hafta müsabakalarında ise Başakşehir deplasmanından 1 - 0 yenik ayrılmıştı. Süper ligde son sırada yer alan Büyükşehir Belediyle Erzurumspor'un 18. hafta müsabakalarındaki rakibi ise şampiyon adaylarından Fenerbahçe. Perşembe gününden itibaren bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yapan Erzurum ekibinde sakatlıkları geçen Hamroun ve Sadiku çalışmaların tamamında yer alırken, ekipte tek eksik Mina. Başakşehir maçından önceki disiplinsiz davranışları sonrasında teknik direktör Mesut Bakkal tarafından antrenmana alınmayan Raşhad Muhammed ise kadro dışı bırakıldı. sorunlu futbolcunun bir antrenör eşliğinde tek başına Yüksek irtifa kamp merkezinde antrenmanlarına devam edeceği öğrenildi. Zorlu maç öncesi oyuncuları ile sık sık toplantılar gerçekleştiren teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularından sahada kazanmak için ellerinden geleni yapmalarını istedi. 
Bu arada Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan konuk takım Fenerbahçe'de bugün özel uçak ile Erzurum'a geldi. 
Öte yandan Sabah Gazetesi’nde çıkan bir haber adeta “Pes Doğrusu!” dedirtti. Samet Özünal'ın Nokta25.com sitesinde yer verdiği haberde, Erzurum’daki soğuk hava koşulları sebebiyle Fenerbahçeli futbolcuların termal kıyafet giyinecekleri belirtilirken, kafileyle birlikte ayrıca oksijen tüpü de getirileceği ileri sürüldü. Fenerbahçe yönetiminin her türlü detayı düşündüğü bilgisine yer verilen haberde, sarı lacivertli futbolcuların Erzurum’daki yüksek rakıma çabuk adapte olabilmeleri için oksijen tüpleriyle gelecekleri de bir başka iddia. Okuyan herkesi şaşkına çeviren haber, Erzurumspor taraftarlarından da büyük tepki çekti. Başta yayıncı kuruluş olmak üzere çeşitli yayın organlarının Erzurum hakkında sürekli olumsuz yorumlarıyla dikkat çektiklerini belirten taraftarlar, “Birileri Fenerbahçe’ye Mars’a değil de Erzurum’a gideceklerini mutlaka söylesin! Bunun yanında Erzurum ve Erzurumspor’la ilgili olarak sürekli olumsuz bir algı oluşturmaya çalışan yayın kuruluşlarını da kınıyoruz” dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.