SİYASET Haber Girişi : 26 Mart 2022 12:25

ÖZ İTİRAF ETTİ AMA...

ÖZ İTİRAF ETTİ AMA...
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün basın toplantısındaki açıklamaları Muhalefetin ekmeğine yağ sürdü
Mehmet Emin Öz muhalefet can simidi oldu
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün basın toplantısındaki açıklamaları Muhalefetin ekmeğine yağ sürdü
Daha önce İmam Hatiplilere hakaretiyle ve çocuklarının işe yerleştirilmesindeki usulsüzlüklerle gündeme gelen Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, bu kez Ak Partinin Erzurum'u çok gerilere götürdüğünü itirafıyla gündeme geldi.
Son dönemlerde yaptığı çıkışlar ile zaman zaman eleştirilerin hedefi olan Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, önceki gün düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşma ile yine şimşekleri üzerine çekti. 
Erzurum'da 2. organize sanayi bölgesinin yeri ile alakalı düzenlenen basın toplantısında Malatya ile Erzurum arasında kıyaslama yapan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, muhalefetin ekmeğine yağ sürdü. Başkan Öz'ün yaptığı konuşma da ki iller arası kıyaslama muhalefet medyasında geniş yer buldu.

www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/akpli-belediye-baskani-ve-milletvekili-kameralar-karsisinda-20-yil-geriye-goturduklerini-itiraf-etti-524469h.htm

www.habererk.com/gundem/akplilerden-kameralar-karsisinda-sok-itiraf-sonunda-sukur-dillenmeye-h155535.html

akittv.com.tr/gundem/haber/115988-mehmet-emin-oz-muhalefet-can-simidi-oldu

MİLLETVEKİLİ ALTINOK SESSİZ KALDI
İl Başkanı Öz’ün açıklamasını alan muhalefet milletvekilleri “Bu bir itiraftır” diyerek sosyal medyada paylaşım yaparken açıklamanın yapıldığı esnada Başkanının yanında oturan Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un sessiz kalması da çok anlamlı olarak değerlendirildi. 
Süleyman Soylu’ya karşı tutumuyla bilinen ve İçişleri Bakanlığı Bütçe görüşmelerinde CHP’li Özgür Özel’in ve İşçi Partili Ahmet Şık’ın övgüsüyle Ak Parti çevrelerinin tepkisini alan Altınok da Başkana sessiz kaldığı için eleştirilerden payını aldı.  “Hiç olmazsa İl Başkanı Öz’ün İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ‘i eleştirilmesine Altınok izin vermemeliydi” diyen Erzurumlular, “Yapılan açıkça büyük bir haksızlıktır” değerlendirmesinde bulundular.
“BELEDİYE BAŞKANLARI ALEYHİNE MUHALİF MEDYADA YAZILAR YAZDIRIYOR, MEMUR-SEN VE İMAM HATİP KARŞITLIĞI YAPIYOR”
Konuya ilişkin yapılan değerlendirmelerde İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün göreve geldiğinden bu yana sadece kendi belediye Başkanlarını suçladığını ve buna ilişkin muhalif gazeteciler kanalıyla yazılar yazdırdığını iddia eden Erzurum kamuoyu, “İl Başkanı adeta Ak Partinin kuyusunu kazıyor. Baş düşmanı olarak İmam Hatiplileri ve Memur-Sen’i gören ve sürekli bu iki kesimle kavga eden Mehmet Emin Öz, aslında bir Ak Partili olmaktan öte Ak Partinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın altını oyan isimdir” dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.