SİYASET Haber Girişi : 12 Ekim 2020 12:06

PALANDÖKEN ONA EMANET!

PALANDÖKEN ONA EMANET!
Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanlığı’na Yusuf Kızıltaş seçildi. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, “Palandöken ilçemiz bundan böyle sana emanettir” diyerek tebrik ettiği İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş’a görevinde başarılar diledi.
 Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanlığı kongresi Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye Yeniden Refah Partisi’nin genel başkan yardımcıları, MYK üyeleri, Türkiye’nin dört bir yanından Erzurum’a gelen il başkanları ve partililer katıldı. Kongrede konuşan Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, Türkiye’yi her alanda ve her anlamda selamete çıkartacak tek yolun Yeniden Refah’tan geçtiğini söyledi. “Bizim ümmetten başka derdimiz, ümmetin selametinden başka davamız yoktur” diyen Kızıltaş, Türkiye’de yeni bir dönemin kapısının aralandığını ifade ederek, “O kapı Yeniden Refah Partisi sayesinde Allah’ın izniyle huzur ve refaha, barış ve istikrara, hak ve hukuka, bolluk ve berekete açılacak” diye konuştu. Kongreden Palandöken’in seçilmiş İlçe Başkanı olarak çıkan Yusuf Kızıltaş, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a da hususen teşekkür etti. Palandöken 1. Olağan Genel Kurul toplantısında kendisini yalnız bırakmayan Genel Başkan Erbakan’a milletin refahı için gece-gündüz çalışma sözü veren Kızıltaş’a Erbakan da; “O halde Palandöken de sana bizim emanetimizdir” sözleriyle karşılık verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.