GÜNDEM Haber Girişi : 21 Mayıs 2020 23:43

PASİNLERDE AHMET DÖLEKLİ FARKI

PASİNLERDE AHMET DÖLEKLİ FARKI
Pasinler Belediyesi, salgınla mücadele sürecinde sergilediği performansla göz dolduruyor. Başkan Ahmet Dölekli, ilçede dezenfekte edilmedik bir tek alan bırakmazken, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları ortak kullanım alanlarında adeta kuş bi
Alkışlar Pasinler Belediyesi’ne 
Pasinler Belediyesi, salgınla mücadele sürecinde sergilediği performansla göz dolduruyor. Başkan Ahmet Dölekli, ilçede dezenfekte edilmedik bir tek alan bırakmazken, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları ortak kullanım alanlarında adeta kuş bile uçurtulmuyor. İlçe merkezindeki kuaför ve tıraş salonlarını periyodik aralıklarla dezenfeksiyondan geçiren Pasinler Belediyesi ekipleri, salgınla mücadelede 65 yaş üstü vatandaşları da unutmuyor. Yaşlıların her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi için belediye ekiplerini seferber eden Başkan Ahmet Dölekli, ilçe sakinlerinden tam not alırken, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ilgi ve beğeniyle takip ediliyor. 
PASİNLER’DE SEFERBERLİK 
Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Kovit-19’la mücadelede belediyenin tüm imkanlarıyla adeta seferberlik ilan ettiğini belirterek, “İlçemizde ilaçlamadan maske ve hijyen malzemesi dağıtımına, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının temin edilmesinden salgınla mücadelenin her ayrıntısına varıncaya kadar Pasinler Belediyesi olarak ekiplerimizle hep hazır olduk. Vatandaşımızın her türlü ihtiyacını giderme noktasında azami gayret gösterdik. Personelimiz büyük bir özveriyle çalıştı, koşturdu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Süreci yönetme konusunda bugüne kadar gösterdiğimiz özeni bundan sonraki süreçte de göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.  
MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR 
Öte yandan Türkiye’nin yeni normallerle tanışmaya başladığının altını çizen Pasinler Belediye Başkanı Dölekli, virüsle mücadelenen süreceğini hatırlattı. Başkan Dölekli, ilçe sakinlerine çağrıda bulunarak, “Salgın sürecinde rakamlar her ne kadar bizi sevindirip, içimizi rahatlasa da, virüsün halen daha aktif ve aramızda olduğunu unutmamalıyız. Mücadelemiz sona ermedi, devam ediyor. Rehavete kapılmamalı, tedbirlerimizi elden bırakmamalı ve salgın bütünüyle ortadan kalkmadan mücadeleyi bırakmamalıyız. Belediyemiz sürecin başından bu zamana olduğu kadar, bundan sonraki süreçte de yine halkımızın yanında olacak” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.