SPOR Haber Girişi : 26 Ağustos 2022 15:41

SAMSUN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

SAMSUN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Spor toto 1.lig 3. Hafta maçlarından Yılport Samsunspor'u konuk edecek olan Erzurumspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Mavi beyazlı Göztepe maçında sakatlanan kaptan Yumlu'dan ise kötü haber geldi. 

Erzurmuspor ilk galibiyetini almak istiyor. 
Spor toto 1.lig 3. Hafta maçlarından Yılport Samsunspor'u konuk edecek olan Erzurumspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Mavi beyazlı göztepe maçında sakatlanan kaptan Yumlu'dan ise kötü haber geldi. 
Lige Pendikspor beraberliği ile başlayan ve ardından Göztepe deplasmanında son derece mükemmel bir oyun sergilemesine rağmen hakem engeline takılan Erzurumspor, ligdeki ilk galibiyetini Samsun karşısında almak istiyor. 
İzmir deplasmanın sonrası Erzurum'a dönen ve Yılport Samsunspor maçı hazırlıklarına başlayan mavi beyazlılar bugün yaptığı ter antrenmanı ile çalışmalarını tamamları ve kulüp tesislerinde kampa girdi. 
Bu arada Göztepe maçında sakatlanarak oyundan çıkan takım kaptanı Mustafa Yumlu'dan kötü haberg eldi. Kulüp Doktorz Bilgehan Öztop, Mustafa Yumlu’nun sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Göztepe ile oynanan müsabakanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan kaptan Mustafa Yumlu’nun yapılan MR görüntülemesinde, sol uyluk Biseps Femoris kasında (uyluk arkası kası) derece 2a yaralanma tespit edilmiş ve Futbolcunun tedavisine sağlık ekipleri tarafından başlanmıştır. Mustafa Yumlu'nun en az iki hafta forma giyemeyeceği öğrenildi. 
Öte yandan Yarın saat 19:15'te Kazım Karabakir stadında oynayacak olan Erzurumspor Yılport Samsunspor maçında orta hakemliği Emre Kargın yapacak.