SPOR Haber Girişi : 01 Kasım 2020 22:40

ŞİFO EFENDİ, HANİ ADAM GİBİ KAZANIP ADAM GİBİ KAYBEDECEKTİNİZ?

ŞİFO EFENDİ, HANİ ADAM GİBİ KAZANIP ADAM GİBİ KAYBEDECEKTİNİZ?
Yönetimsel anlamda kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'in bu rezil oyun ve skordan sonra bazı radikal kararlar almasını bekliyorduk? Ama sanırım Başkan Hüseyin Üneş hala karantina şokundan çıkamamışa benziyor!.
Sezonun başlaması ile Ankaragücü maçından alınan galibiyet tüm camiayı umutlandırmış ve gerek yönetim gerekse teknik heyet Süper ligde ilk 10 hedefini ortaya koymuştu. Sonrasında oynanan maçlara bakıldığında hele hele Galatasaray ve Fatih Karagümrük müsabakalarındaki rezil futbol tüm umutları aldı götürdü! Yapılan Transferler sonrasında teknik direktör Mehmet Özdilek'in özellikle savunma kurgusunu bir türlü oluşturamaması bulunla beraber orta alanda haftalardır varlığı ile yokluğu belli olmayan hatta ve hatta hiçbir katkı sağlamayan Obertan'da ısrarcı olması, saman alevi gibi yanıp sönen ve takım kaptanlığı gibi çok önemli bir göreve getirilen İbrahim Akdağ'ın da yetersiz kalması  gözlerden kaçmıyor. Sağ bek ve sol bek'te ise yol geçen yanı olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da kadro yetersizliği ön plana çıktı. Son oynanan Karagümrük maçında Mina'nın saçma sapan hareketleri buna paralel olarak oyundan çıktıktan sonra maç bitene kadar soyunma odasından çıkmaması takımdaki iş güzarlığı da gözler önüne serdi. Maçtan önce basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Mehmet Özdilek, "Adam gibi kazanalım, Adam gibi kaybedelim" diye laflar söylemişti. Şimdi buradan soralım sayın Şifo hocaya ve futbolculara! Bu mu sizin adamlığınız?. 
Bugün Teknik direktör Mehmet Özdilek, kaleci Farnolle ve Arturo Mina ile kısa ayak üstü bir toplantı yapmış ve kendilerine çeki düzen vermelerini istemiş!. Oyundan çıktıktan sonra Karagümrük maçını umursamayan ve soyunma odasından dahi çıkmayan Mina'nın Erzurumspor gibi bir derdinin olacağını hiç ama hiç düşünmüyorum. Saygısızlığın en büyüğünü yapan ve taşıdığı formanın büyüklüğünü kavrayamayan Mina efendinin bundan sonraki süreçte kendini nasıl toparlayacağını da çok merak ediyorum. Sahada 5 - 1 lik hezimetin yaşandığı esnada yine Erzurumspor'lu futbolcuların hiç bir şey olmamış gibi rahat hareket etmesi ve rakip takım oyuncuları ile gülüşmelerini de sanırım herkes gördü?.
Takım Kurgusu oluştururken, elindeki malzemeleri iyi kullanamayan ve bazı futbolculara şans dahi vermeyen Teknik direktör Mehmet Özdilek'inde futbolculardan önce kendisine çeki düzen vermesini tavsiye ediyorum. Karagümrük rezilliğinin yaşandığı esnada, 60. dakikadan sonra yedek kulübesinde oturarak bir seyirci gibi karşılaşmayı izleyen Şifo'nun neden ikinci yarı üç oyuncu değişikliğini yapmadığını da çok merak ediyorum. Elinde Sissoko gibi teknik, Osman gibi mücadeleci, sol kanat' da Otertan'dan daha etkili olabilecek Raşhad'ın ayrıca Sadiku gibi bir golcün varken bu isimleri değerlendirmemen çok garibime gitti Şifo hoca!
Takımda gruplaşma var mı yok mu bunu sorarsanız, Türkler bir yabancı oyuncular bir takılıyorlar. yani varın gerisini siz düşünün?. 
Yönetimsel anlamda kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'in bu rezil oyun ve skordan sonra bazı radikal kararlar almasını bekliyorduk? Ama sanırım Başkan Hüseyin Üneş hala karantina şokundan çıkamamışa benziyor!.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da görev yapan teknik heyet ve futbolcular, bakın bu forma ve arması çok ağırdır. öyle kafanıza göre bu camiayı üzmenize ve umutsuzluğa sevk etmeye asla hakkınız yoktur. Türkiye'nin en saygın kulüplerinden birinde futbol oynuyor ve para kazanıyorsunuz. aldığınız paranın hakkını vermeye bakın. Bu camianın büyüklüğü sizi gerçekten boğar. Hiç kimse Erzurumspor'dan üstün değildir. Şifo hoca Ya adam gibi kazanın 
ya da adam gibi kaybedin"! unutma bu sözleri sen söyledin bizde not ettik!...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hüseyin 02 Kasım 2020 00:00

    Naci hocam ağzına sağlık çok güzel yorumlamış çok güzel yazmışsınız bundan ötesi yok BB Erzurum sporun bundan sonra yönetim futbolcular ve hocası iyi bilsinlerki biz futbola centilmenliğe vede insana önem veririz bizleri bu camia içerisinde takip eden taraftarları görmezlikten gelmesinler saygılar sunuyorum allah'a emanet olunuz