SPOR Haber Girişi : 30 Aralık 2020 11:37

ŞİMDİ SEN DÜŞÜN SİSSOKO EFENDİ!

ŞİMDİ SEN DÜŞÜN SİSSOKO EFENDİ!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da tek taraflı olarak sözleşmesini fesh eden İbrahim Sissoko için Kulüp avukatları harekete geçti.
Sissoko için hukuki süreç başlatıldı!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da tek taraflı olarak sözleşmesini fesh eden İbrahim Sissoko için Kulüp avukatları harekete geçti. 
Bir öncesi sezon ortasında Eskişehirspor'dan ayrılan ve Mavi beyazlı kulüp ile el sıkışan İbrahim Sissoko, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Süper lige yükselme başarısında ortak olmuştu. Yönetimin ve eski teknik direktör Mehmet Özdilek'inde takımda kalmasını istediği Sissoko, Gerek Mehmet Özdilek ve gerekse Hüseyin Cimşir dönemlerinde bir türlü on birlere giremedi. Mesut Bakkal'ın takımın başına gelmesi ile yeniden on bir'de düşünülen İbrahim Sissoko, Yeni Malatyaspor maçı öncesi şok bir hamle yaparak, önce sakat olduğunu bahane etti ardından ise Teknik direktör Mesut Bakkal'a deplasman yolculuğu öncesi hasta olduğunu belirterek kafilede yer almak istemediğini söyledi ve Erzurum'da kaldı. Ancak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Malatya maçı esnasında kulüp tesislerinde eşyalarını toplayan uyanık futbolcu, sabah erken saatlerde de kulüp tesislerinden ayrıldı. yaşanan Bu şok gelişmenin ardından gerek yönetim ve gerekse teknik heyet ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, Sissoko'nun avukatı bu kez de kulüpte olan sözleşmeyi tek taraflı fesh için hareket geçti. Erzurunm'dan ayrıldıktan sonra 1. lig ekiplerinden Akhisarspor ve Samsunspor ile temasa geçtiği öğrenilen İbrahim Sissoko için Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi karşı taarruza geçti ve "haksız fesih" yaptığı gerekçesi ile kulüp avukatları tarafından hukuki süreç başlatıldı. Mavi beyazlı yönetim Sissoko için hukuki sürecin başlatıldığını resmi olarak açıklarken, Sissoko'nun akıl hocalarının hatalı yönlendirmeler yaptığı ve artık son sözü hukukun vereceği ifade edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.