SİYASET Haber Girişi : 06 Eylül 2022 21:53

SİYASETİNDE CILKINI ÇIKARDILAR!

SİYASETİNDE CILKINI ÇIKARDILAR!
CHP, İYİ Parti, DSP, Memleket partisi, olmadı yine CHP! Serhat Caneş yerinde durmuyor.

Siyasetinde cılkı çıktı!
CHP, İYİ Parti, DSP, Memleket partisi, olmadı yine CHP! Serhat Caneş yerinde durmuyor. 
4 yıl önce Cumhuriyet Halk Partisinde siyasete başlayan ardından Listede yerini beğenmediği için İYİ Parti saflarına geçen İYİ Parti'de de umduğunu bulamayan bu kez rotasını DSP'ye çeviren Serhat Caneş, son olarak Memleket Partisinin kurucu İl Başkanı olarak adından sıkça söz ettirdi. 
Memleket partisinde de rahat durmayan Caneş, Genel Merkeze girerken özel güvenlik göverlilerinin kendisini tanımayıp içeri almamasından dolayı sosyal medya hesabından istifa etmiş kısa bir zaman sonra ise yeniden İl Başkanlığına görevine geri dönmüştü. Memleket Partisindeki atmosferden bir türlü tad alamayan siyasetin afacan ismi Serhat caneş, geçtimiz ay kesin kararını vererek hem İl Başkanlığından hem de Memleket partisinden istifa etti. Caneş istifasını verdi vermesine ama siyasi arenada parti arayışlarınada devam etti. 
Daha önceleri açıklamalarında CHP'yi el üstünde tutan ve toz kondurmayan ancak saf değiştirdiği partilerde ise CHP'yi yerden yere vuran Serhat Caneş, 18 eylül tarihinde yine CHP saflarına katılmaya hazırlanıyor. Üstelik bu katılımın çok farklı olması için girişimlerde yapıldı. Serhat Caneş'in CHP'ye geçme vaadi 1800 kişi ile katılım sağlayacağı. Ancak bu 1800 kişinin kimler veya CHP'ye katılıp katılmayacağı büyük bir merakla bekleniyor. Serhat Caneş'in katılım töreni için yaptığı çalışmalarda skandal iddialarda peş peşe gelmeye başladı. En çarpıcı iddia ise Caneş'in Erzurumspor taraftar gruplarından biride mesajlar atarak 18 eylül tarihindeki katılım töreninde yanında fazla kişilerin görünmesi! 
Bir başka iddia ise vaad ettiği 1800 kişinin CHP'ye katılıp katılmayacağı! 
İbrhim Erkal kültür merkezinde yapılması planlanan bu orgaizasyon merakla beklenirken özellikle 1800 kişinin CHP'ye üye olup olmayacağıda yine kocaman bir soru işareti. CHP tabanında ise Serhat Caneş'in gözünü yine CHP'ye dikmesi ve yerden yere vurduğu partiye geri dönme isteği büyük şaşkınlık ile karşılandı.