SPOR Haber Girişi : 18 Mart 2021 22:10

SİZİN ALT YAPI ANLAYIŞINIZ BATSIN!

SİZİN ALT YAPI ANLAYIŞINIZ BATSIN!
Büyükşehir belediyle Erzurumspor'un alt yapısında Yasin Deniz ve koordinatör Tolga Şanbay'ın Erzurum'un öz evlatlarına karşı takındığı tavırlar başta velileri olmak üzere camiada herkesi çileden çıkarmaya başladı.
Alt yapının vay haline!
Büyükşehir belediyle Erzurumspor'un alt yapısında Yasin Deniz ve koordinatör Tolga Şanbay'ın Erzurum'un öz evlatlarına karşı takındığı tavırlar başta velileri olmak üzere camiada herkesi çileden çıkarmaya başladı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından alt yapıya koordinatör olarak getirilen ve (Erzurum)'lu çocukların gelecekte Erzurumspor formasını giymesini amaçladığı projede Gerek Koordinatör Tolga Şanbay ve gerekse yine Sekmen tarafından alt yapı sorumlusu olarak atanan Yasin Deniz'in tezat işleri, alt yapıdaki kaosu ortaya çıkardı. Erzurumlu çocukların kendi memleketlerinde üvey evlat muamelesi gördüğü Erzurumspor alt yapısında Tolga Şanbay ve Yasin Deniz'in Başkan Sekmenin projesini sabote etmesi camiada büyük tepkilere neden oldu.
Büyük umutlarla alt yapının koordinatörü olarak getirilen ve kendisine 15 bin TL maaş, kiralık araba, lüks otelde konaklama, yeme içme, seyahatlerde memleketine ulaşım (uçak ile) gidip gelme ve daha bir sürü ihtiyacı kulüp tarafından karşılanıyor. Kocaelili olan Tolga Şanbay'ın ekibinde ise 20'ye yakın antrenör bulunuyor. 
Kulüpte tam bir saltanat süren Şanbay'ın emrine amade işleri say say bitmiyor. Memleketin öz çocuklarına karşı, geldiği bir yılı aşkın bir sürede hiçbir katkı veremeyen ve üstüne üstlük Profesyonel olan Erzurumlu futbolcuları bile U-19 maçlarında 11'de oynatmayan Tolga Şanbay'ın en büyük destekçisi ise yine kendisi gibi alt yapıda saltanat yaşayan Yasin Deniz!
Alt yapıda Erzurumlu sporculara karşı yapılan haksızlıklar tavan yaparken, diğer illerden gelen ve kulüpte adeta keyif yapan sporculara ayrı bir özen gösteriliyor. Yani Şangay ve Deniz'in yabancı hayranlığı en üst seviyede. 
Mavi beyazlı kulübün alt yapısında yer alan Erzurum'un öz evlatları, bırakın parayı pulu maçlarda giyecek kramponları bile A takımdaki abilerinden almak zorunda kalıyorlar. 
İşin en ilginç yanı ise sezon başında alt yapıdan A takıma alınarak Profesyonel imza attırılan Erzurum'u futbolculara 7 aydır tek kuruş maaş bile ödenmemesi. Başkan Sekmenin karşısında taklalar atarak alt yapıdaki her şeyi dört dörtlük gösteren ve kendilerini ön plana atan koordinatör Tolga Şanbay ile alt yapı sorumlusu Yasin Deniz'in bu tutumları spor camiasının da sabrını taşırdı.
Bu arada edinilen bilgilere göre alt yapıda bulunan yıldız ve genç oyuncuların velilerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüşerek alt yapıdaki rezaletlerden haberdar olması ve Erzurumlu sporculara karşı yaşanan bu duyarsızlığın hesabının sorulmasını talep edecekleri öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Lokman deniz 19 Mart 2021 00:00

    Geçen sezon Erzurumspor seçmeleri var dı biri benim Çocuk diğeri de takım arkadaşıydı Erzurumspor için cebimden uçak biletlerini alıp gönder dım 15 dakika oynatdılar geri gönderdiler işte bu kadar bu yönetimden bir şey olmaz ama şimdi ikisede Fatih karakümrük srçmelerine seçtiler...

  • Vedat 18 Mart 2021 00:00

    Ben daha iyi yaparım beni alsınlar Cidden :)