SPOR Haber Girişi : 22 Kasım 2020 21:29

SİZİN "VAR"INIZ BATSIN!

SİZİN
Süper Ligin 9. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a konuk olan Mavi beyazlı takım, her iki yarıda da rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyarken, maçın hakemi, Erkan Özdamar ve "VAR" hakemlerine takıldı
B.B. Erzurumspor'un resmen hakkı yendi. 
Milli aradan sonra yeniden start alan Süper Ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor Deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. İbrahim Akdağ ve Farnolle'den eksik olarak sahaya çıkan Mavi beyazlılarda, teknik direktör Mehmet Özdilek Savunmada ilk kez Gökhan Kardeş'e forma şansı verdi. Maça iyi başlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Yeni teknik Direktörü Abdullah Avcı'lı Trabzonspor'a karşı ofansif bir futbol ile başladı. 
Yoğun yağmur altında oynanan maçta, güçlü rakibine karşı başarılı bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 22. dakikada Ekuban'ın golüne engel olamadı ve 1 - 0 geriye düştü. kalesinde gördüğü golün şokunu çabuk atlatan mavi beyazlı ekip, sağlı sollu ataklar geliştirirken, 39. dakikada Novikovas'ın kullandığı köşe vuruşunda Mina topu ağlara gönderdi. ancak Maçın hakemi Erkan Özdamar önce gol verdiği pozisyonda VAR incelemesinde Arturo Mina'nın Marlon'a faul yaptığını tespit etti ve golü geçersiz saydı. İlk yarısı ev sahibi takımın 1 - 0 lık üstünlüğü ile sonuçlanan maçın ikinci yarısında yine atak futbol sergilemeye başlayan Büyükşehir belediye Erzurumspor geliştirdiği ataklarda kalece Uğurcan Çakır'ı geçemedi ve müsabaka Trabzonspor'un 1 - 0 lık üstünlüğü ile noktalandı. Zorlu deplasmanda mücadele anlamında müthiş bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor spor kamuoyundan takdir toplarken, Karşılaşmanın hakem triosuna tepki yağdı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.