SPOR Haber Girişi : 05 Aralık 2020 22:52

TAKIM DEĞİL, RUHSUZLAR GRUBU!!!

TAKIM DEĞİL, RUHSUZLAR GRUBU!!!
Süper Lige Ankaragücü galibiyeti ile başladık. "Takım iyi" dedik! Hay demez olaydık!
Takım değil, "RUHSUZLAR GRUBU"!!!
Süper Lige Ankaragücü galibiyeti ile başladık. "Takım iyi" dedik! 
Hay demez olaydık!
Sonrasında Sivasspor'u kendi sahamızda ağırladık ve 2 - 1 mağlup olduk. Ligin 3. haftasında "HAZIR" olmayan Kayserispor'u deplasmanda 3 - 1 yendik. "Tamam" dedik bu takım çok can yakacak! 
Evet, gerçekten yaktı da... 
Ama rakiplerini değil, kendi camiasını yaktı! 
Dile Kolay, tam 7 haftadır galibiyet yok! üstüne üstlük sadece bir Trabzonspor deplasmanında "adam gibi" oynamışsın. Gerisi hikaye. Her kaybedilen maç sonrası camiamız Adam bildiğimiz futbolculara sahip çıktı. Rezil oynayıp kaybettikleri maçlardan sonra bile taraftarlarımız Adam sandığımız futbolculara destek verdi. 
Peki bu "ADAM" sandığımız futbolcular ne yaptı? 
10 maç oynamışsınız ve 7 maçta galibiyet yok! Üstüne üstlük futbol ve umut da yok! Biz yine ne yapıyoruz "önümüzdeki maçlara bakacağız" diyip "ADAM" bildiğimiz bu ruhsuz futbolcu topluluğundan başarı bekliyoruz! 
Antalya ve Konya maçlarında oynanan oyun ve alınan sonuçlara bakıldığında "RUHSUZLARIN" Rezilliğini izledik! 
Antalya maçından sonra Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve Üç Beş  yöneticisinden radikal kararlar bekledik! 
Hay beklemez olaydık! Başkan ve Üç Beş yönetici Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdı!. Aslında yönetim Şifo'yu göndermedi! Tecrübeli Şifo baktı ki bu "RUHSUZLAR" ile bir yere varılmayacak "Bari ben gideyim" dedi ve gitti. Mehmet Özdilek’in gitmesinin ardından yeni teknik direktör Hüseyin Cimşir geldi! Hoş geldi sefa geldi de acaba Cimşir bu "RUHSUZLAR" Grubu ile ne yapacak?. düşünün yaaa Şifo takımın selayeti için görevi bırakıyor! ortada büyük bir başarısızlık var ve bu "RUHSUZLAR" Grubu futbolcu topluluğu üzgün olması gereken antrenmanlarda, adeta Cem Yılmaz’ın stand-up şovunu izler gibi gülüp eğleniyorlar! 
Eyyy "RUHSUZLAR" Gurubu oyuncu topluluğu, öyle Cafeler de nargile içmelerle AVM'ler de gezip hava atmayla veya gece yarlarına kadar sosyal medya sayfalarında "online" olmakla olmuyor bu işler! 
Bu kulüp sizin babanızın çiftliği değil. Giydiğiniz o asil forma var ya, o formayı giymek için can atan ve Erzurumspor’da oynamak için hayaller kuran yüzlerce genç var. 
Gerçi siz de haklısınız "RUHSUZLAR" Grubu! 
Eğer ki sizi yönettiğini zanneden ve yöneticilik oynayan şahıslar sizin havanızı almıyorsa ve de yaptıklarına göz yumarak ses çıkarmıyorsa size ne söylenebilir ki!
YÖNETİM UYUMA? 
Başkan Hüseyin Üneş iyi niyetli ve kulübün başarılı olması için bir şeyler yapmanın gayretindesin ama sanırım artık hataların farkına varmalısın! Kulüpte neler dönüyor, futbolcular arasında sorunlar neler, gruplaşmalar ve çıban başlarını sanırım biliyorsun! Neden ses çıkarmıyorsun? Neden artık yumruğunu masaya vurmuyorsun? 
Sen ve Üç Beş yönetici arkadaşın neden bu kadar "RUHSUZ" lara yüz verdiniz? niye bu kadar oyunculara iyimser davranıyorsunuz? Babalarının hayrına mı oynuyorlar? Nedir bu oyuncu grubunun "pişkinliği". 
Güllü agop tiyatrosuna döndük sayın Üneş! 
Ne zaman takım içinde radikal kararlar almayı düşünüyorsunuz?
Sayın Üneş, zaten kazanmayı unuttuk, bari gelecek adına bir şeyler yapın. Kulüpte disiplinsizlik had safhada. Alın ne karar alacaksanız "ne kendinizi üzün nede camiayı"...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • RECEP TEL 10 Aralık 2020 00:00

    Naci gardaşım yazının altına imzamı atıyorum. Ne zaman takım içinde radikal kararlar almayı düşünüyorsunuz?Sayın Üneş, zaten kazanmayı unuttuk, bari gelecek adına bir şeyler yapın. Kulüpte disiplinsizlik had safhada. Alın ne karar alacaksanız