SPOR Haber Girişi : 30 Temmuz 2021 22:00

TARAFTAR TRANSFER BEKLİYOR AMA...

TARAFTAR TRANSFER BEKLİYOR AMA...
1. Ligde şampiyonluk mücadelesi vermesi beklenen Erzurumspor'da transferdeki ağır çalışma taraftarları endişelendirmeye başladı.
Erzurumspor'da sessizlik hakim!
 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi vermesi beklenen Erzurumspor'da transferdeki ağır çalışma taraftarları endişelendirmeye başladı.  
Yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da halen daha transferlerin tamamlanması tepkilerin artmasına neden oluyor.  takımda alt yapıdan futbolcularından katılımı ile 2. etap kampı devam ederken, sezonun başlamasına az bir zaman kala transferlerin tamamlanmaması  "acaba Parasızlıktan mı" düşüncesini akıllara getiriyor.  
takımın son durumu hakkında ne teknik heyet nede kulüp yönetiminden kamuoyuna her hangi bir bilgi verilmezken, taraftarlarda yaşanan ağır aksak çalışmalara adeta isyan etmeye başladı. 
Son olarak Gaziantep futbol kulübünden Mücahid Albayrak ile tranfser görüşmesi yapan yönetimin bu oyuncu hakkında da hiçbir bilgi veya açıklama yapmamasıda işin bir başka ilginç yanı. 
Bu arada Teknik Patron Erkan Sözeri yönetiminde kendi tesislerinde güç kuvvet ve taktik idmanları yapan Mavi-beyazlılar yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Antrenmanlarda futbolcular hırslı ve tempolu çalışmalarıyla teknik heyeti umutlandırıyor.
Öten yandan BB Erzurumspor’da Göztepe maçının iptal edilmesinin ardından gözler Ümraniye ve Antalya ile oynanacak olan hazırlık karşılaşmalarına çevrildi. Mavi-beyazlılar, 3 Ağustos Salı günü Ümraniyespor’la, 6 Ağustos Cuma günü Antalya ile hazırlık maçları yapacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.