SPOR Haber Girişi : 22 Temmuz 2020 11:11

TRANSFER MESAİSİ BAŞLIYOR!

TRANSFER MESAİSİ BAŞLIYOR!
Hatayspor’un ardından doğrudan Süper Lig’e çıkmaya hak kazanan B.B. Erzurumspor’da hareketli ve heyecan dolu günler başlıyor.
Erzurumspor’da kollar sıvandı
Hatayspor’un ardından doğrudan Süper Lig’e çıkmaya hak kazanan B.B. Erzurumspor’da hareketli ve heyecan dolu günler başlıyor. Takıma yeni yapılacak transferlerle ilgili yönetim ve teknik heyet toplantıları tamgaz devam ederken, Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in kadroda görmek istediği oyuncularla ilgili listeyi yönetime sunduğu konuşuluyor. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in büyük bir titizlik ve uyum içerisinde yürüttüğü sürecin içeriğine dair henüz net bir bilgi edinilemezken, danha önce olduğu gibi, bu transfer sezonunda da isimlerin gizli tutulacağı ve görüşmeler imza aşamasına getirilmeden kamuoyuna açıklama yapılmayacağı dile getiriliyor. Teknik direktörlük kariyerinde ilk kez şampiyonluk yaşayan Şifo Mehmet’in kafasında nasıl bir kadro yapılanması olduğu henüz bilinmezken, tecrübeli teknik adamın oluşturacağı yeni kadroyla Süper Lig’de de bir ilke imza atacağı düşünülüyor.
ŞİFO MEHMET İLKLERE İMZA ATABİLİR!
Mavi beyazlı taraftarlar, Şifo Mehmet’in Süper Lig kariyerinin pek iç açıcı olmasa da, Erzurumspor’un şampiyonluğuyla şeytanın bacağını kırdığını vurgulayarak, “Belki bu durum hocanın kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Şifo Mehmet Süper Lig’de hep kurulu takımları aldı, geçtiğimiz sezon Erzurumspor’a geldiğinde de, transferler büyük ölçüde zaten yapılmıştı. Bunu hocalığını yaptığı diğer takımlarda da yaşadı. Ama belki bu bir ilk olur. Erzurumspor’u şampiyon yaptı, Süper Lig’e yükseltti; kafasındaki kadro yapılanmasını oluşturur ve bir de dikiş tutturursa, kariyerinde yeni başarılara imza atabilir diye düşünüyoruz. Bu süreç Mehmet Özdilek için de bir ilk olacak, çünkü bugüne kadar böyle bir süreci hiç yaşamadı. Bu belki bir risk ama denemeye değer diye düşünüyoruz” dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.