SPOR Haber Girişi : 07 Şubat 2021 21:12

TRUVACI İÇİN GEREKEN YAPILDI!

TRUVACI İÇİN GEREKEN YAPILDI!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kayserispor maçında kendini oyundan attırarak mavi beyazlı takımı üç puandan eden Ackah, yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı ve sözleşmesi de fesh edilecek
Kiralık satıcı hem kadro dışı kaldı hem de sözleşmesi fesh ediliyor!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kayserispor maçında kendini oyundan attırarak mavi beyazlı takımı üç puandan eden Ackah, yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı ve sözleşmesi de fesh edilecek. 
Devre arası transfer döneminde Kayserispor'dan kiralık olarak Erzurumspor'a alınan Jaw Ackah, Süper ligin 24. hafta maçında  eski takımı ile oynanan mücadelede üstelik mavi beyazlı takımın 
1 - 0 önde olduğu  karşılaşmanın 34. dakikasında kasti faul, ardından yaptığı saçma sapan göstermelik tartışma nedeniyle kendisini önce sarı kartlar ardından kırmızı kart ile oyundan atarak, Erzurumsporu sahada 10 bırakmış ve eski takımına adeta kıyak geçmişti. Maçın 1 - 1 berabere bitmesinin ardından taraftarların çok büyük tepki gösterdiği Ackah için akşam saatlerinde toplanan Erzurumspor yönetimi, "kiralık satıcı" oyuncuyu süresiz kadro dışı bıraktı ve sözleşmesini de fesh etme kararı aldı. Kulüp basın sözcüsü Ahmet Dal tarafından yapılan açıklamada oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunulacağı ve futbolda etik kuralların çiğnenmesinden dolayı gerekli mercilere itiraz edileceği  bildirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.