SİYASET Haber Girişi : 26 Ocak 2022 00:13

VAHİT BİNGÖL VE EKİBİ BOŞ DURMUYOR

VAHİT BİNGÖL VE EKİBİ BOŞ DURMUYOR
Genel Başkanlığını Ali Babacan'ın yaptığı DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl ve ekibi, Habergen.net ve Tv Erzurum'un ofisini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
DEVA Partililerden hayırlı olsun ziyareti. 
İl Başkanlığını Vahit Bingöl'ün yaptığı DEVA Partisi yönetimi sivil toplum kurumlar ile basın kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor. 
Genel Başkanlığını Ali Babacan'ın yaptığı DEVA Partisinde  Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl ve ekibi, Habergen.net ve Tv Erzurum'un ofisini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
İl Başkan yardımcısı Eda Okumuş, Yakutiye ilçe Başkanı Samet Tosun ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Habergen.net genel yayın koordinatörü Naci Ergen ve Tv Erzurum genel yayın yönetmeni Metin Güven Uşun'u ziyarete gelen DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, Sohbet esnasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Özellikle son günlerde AK Partililerin insanların imanlarını ölçer hale geldiğini ifade eden Bingöl, "Kimde iman var, kimde yok sadece Allah Bilir" ifadelerini kullandı. 
 AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban'ın katıldığı parti toplantısında "onların oyunları çok bizimde imanımız" sözlerine tepki gösteren DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, " Zehra hanım talihsiz bir konuşma  yapmış belli ki dili sürçmüş. İktidar Partisinin Milletvekilleri artık nerde ne konuşacaklarını bilemez hale gelmişler" dedi. 
AK Parti İktidarının ekonomide insanları sefalete sürüklediğini sözlerine ekleyen Vahit Bingöl, "Ekonomide kurtuluş savaşı başlattılar. İyide adama sormazlar mı ülkeyi 20 yıldır siz yönetiyorsunuz. bu neyin savaşı. Gençlerimiz işsizlik ve hayat şartlarının iyi olmamasından  dolayı Avrupa'ya giderek Türkiye vatandaşlığından dahi çıkmayı göze almış durumdalar. Ülkemizde büyük kriz olmasına rağmen AK Partililer şimdilerde bir iman sevdası tutturmuş gidiyorlar. vatandaşların sorunlarına kulak tıkayan bu iktidar, sunni gündemler üreterek kendilerini kurtarma peşindeler. Artık halk bunlara inanmıyor. Ülkenin gidişatı hiç iyi değil. Özellikle gençlerimizin gelecek adına ümitleri kalmadı. İnşallah DEVA Partisi iktidarında Türkiye aydınlık günlere kavuşacaktır. Genel Başkanımız ve ekibimiz donanımlı bir şekilde Türkiye'mizin dertlerine DEVA olacaktır" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.