SPOR Haber Girişi : 25 Ocak 2022 12:16

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK!

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK!
Erkan Sözeri ile yolları ayıran Erzurumspor'da yönetim yeni teknik direktör için harekete geçti. Listede tecrübeli teknik adamlar var.
Yönetim'den karar çıktı. 
Erkan Sözeri ile yolları ayıran Erzurumspor'da yönetim yeni teknik direktör için harekete geçti. Listede tecrübeli teknik adamlar var. 
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da dün akşam Başkan Ömer Düzgün öncülüğünde toplanan yönetim, sportif direktör Muzaffer Bilazer ile uzun süren bir toplantı gerçekleştirdi. Yeni teknik direktör konusunda gündeme gelen isimler ise, Ertuğrul Sağlam, Ünal karaman ve Samet Aybaba.  
Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, yeni teknik direktör konusunda aceleci olmadıklarını söyledi. Bilazer, Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasından sonra yeni hoca arayışlarının sürdüğünü ancak hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyacaklarının altını çizdi.
Muzaffer Bilazer, “Erkan Hoca’ya bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Kendisi ile yollar ayrıldıktan sonra tabi ki, bazı hocalarla görüşmemiz oldu, nabız yokladık. Ama şu an acele etmiyoruz. Zaten milli maç arasına girdik bu nedenle de önümüzde rahat hareket etme zamanımız var. Bu süreyi çok iyi bir şekilde kullanmak ve hata yapmak istemiyoruz” dedi.
Kendisinin Sportif Direktörlük görevine devam edeceğini vurgulayan Bilazer, “Biz daha önce futbolcu olarak ve teknik direktör olarak hizmet verdiğimiz şehrimizde sportif direktör olarak görev yapıyorum. Bu görevime devam edeceğim. Erzurumspor’un başına bir teknik direktör getireceğiz. Şu anda nabız yokluyoruz. Bir iki gün içinde kararımızı vereceğiz. Nabız yokladığımız isimler belli. Futbol kamuoyunda herkesin tanıdığı bildiği isimler" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mevlüt ÇELİK 25 Ocak 2022 00:00

    Çağdaş ATAN Hoca getirilmelidir