YAŞAM Haber Girişi : 16 Ağustos 2020 21:49

Yakutiye UÇAR'sa hiç şaşmayın!

Yakutiye UÇAR'sa hiç şaşmayın!
Uçar durmak nedir bilmiyor Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Uçar durmak nedir bilmiyor
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Erzurum’un merkeze bağlı köy mahallelerini sürekli gezerek yerinde incelemeler yapan Başkan Uçar, dün de Çayırtepe mahallesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberindeki kurmaylarıyla birlikte Çayırtepe’de temaslarda bulunan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbet etti, beklentileri dinledi. Sahada yaptığı çalışmalar ve istişareye verdiği önemle tanınan Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, köy sakinlerini tek tek dinleyerek istek ve taleplerini kayda geçti. Amacının Yakutiye’nin her bir mahallesinin yaşanabilirlik standartlarını yükseltmek olduğunu anlatan Başkan Uçar, “Bu da yerelde belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getirmek ve sorunları yerinde tespit ederek gidermekle mümkün olur” dedi.
UÇAR’DAN TANI VE TEDAVİ VURGUSU
Seçimlerden önceki adaylık döneminde sürekli teşhis ve tanı vurgusu yaptığını hatırlatan Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, “Bir hekim olarak bu kavramı kullandım; çünkü hastalığı tedavi edebilmek için öncelikle sağlam bir tanı koymak gerekir. Biz de adaylık dönemimizde ve sonrasında ilçemizdeki sorunları çok daha net görebilmek adına önemli çalışmalar yaptık. Sorunlarımızı tespit ettik ve teşhis koyduk. Ardından uygulamamız gereken tedavi yöntemlerini belirledik. Şu anda da hamdolsun bu sorunları birer-ikişer ortadan kaldırıyoruz” dedi.
Erzurum’un merkezini teşkil eden Yakutiye’nin çehresini değiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Uçar, Çayırtepeli vatandaşlarla sohbetinde hedeflerinden de bahsetti. Uçar, “El ele vereceğiz ve ilçemizi her yönüyle Erzurum’un vitrinine taşıyacağız” dedi.
ÇAYIRTEPELİLERDEN TEŞEKKÜR
Öte yandan Çayırtepeli vatandaşlar da, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın gayret ve samimiyetinden duydukları memnuniyeti ifade ederek; “Başkanımız bulduğu her fırsatta kapımızı çalıyor, sorunlarımızı dinliyor ve bizi hiç yalnız bırakmıyor. Kendisine yakın ilgisi ve taşıdığı hizmet heyecanı dolayısıyla teşekkür ediyoruz. İnşallah bizler de başkanımızla sürekli iç içe ve bir arada olacak ve ilçemizi hep birlikte güzelleştireceğiz” diye konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.