SPOR Haber Girişi : 19 Şubat 2021 22:32

YENİ STADYUM İÇİN İSTANBUL'DAN ÇAĞRI VAR!

YENİ STADYUM İÇİN İSTANBUL'DAN ÇAĞRI VAR!
Erzurum'a yeni stadyum yapılması için bir çağrıda İstanbul'da bulunan Erzurumlulardan geldi.
İstanbul da ki Erzurumlular teyakkuza geçti
Maltepe Erzurumlular vakfı Başkanı Süha Dengizek, Erzurum'a stadyum konusunda tadilat değil yeni bir Stadyumun yapılması gerektiğini belirterek, bu konuda herkesin üzerine düşeni yapmasını istedi. 
ERZURUM'A MODERN STADYUM İSTİYORUZ
Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek son yıllarda Türkiye'nin birçok şehrine kazandırılan Stadlara bir yenisi olarak Erzurum'a da yapılmasını gerektiğini söyledi. Başkan Dengizek; "Devletimizin katkılarıyla Süper Lig, 1.lig, 2.lig takımları yeni stadlara kavuştular. Hatta 3. ligde bile yeni stadyumların yapıldığına şahit oluyor. Erzurumlu siyasetçilerin ve spor bakanlığı yetkililerinin bu konuda bir araya gelerek şehrimize modern bir stad yapılmasını vakıf yönetimi olarak ta destekliyoruz. Locaları, restaurantları, alışveriş merkezleri, altında spor salonu ve otoparkları olan çok kapsamlı bir stad kulübümüze ciddi gelir de sağlayacaktır. Bu konuda adımların daha sağlam olmasını bekliyoruz dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • FAHRETTİN İLBEYİ 22 Şubat 2021 00:00

    SÜHA BEYDEN ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DÜŞÜNCE HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI.