SPOR Haber Girişi : 25 Mart 2021 22:06

YENİ TEKNİK DİREKTÖR İLE YENİDEN!

YENİ TEKNİK DİREKTÖR İLE YENİDEN!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yeni teknik direktör İsmail Kartal nezaretinde Antalya'da ilk antrenman bugün yapıldı. İlk çalışmaya dört futbolcu katılmadı.
Kamp başladı İsmail Kartal futbolcular ile tanıştı!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yeni teknik direktör İsmail Kartal nezaretinde Antalya'da ilk antrenman bugün yapıldı. İlk çalışmaya dört futbolcu katılmadı. 
Süper ligde oynanan Antalya maçı sonrası Milli ara nedeniyle üç günlük izin yapan Erzurumsporlu futbolcular bugün Belek'te toplandı. 
Takımın yeni teknik patronu İsmail kartal ve yardımcıları da dün akşam itibari ile kamp yapılacak otele geçmişti. Bugün akşam saatlerinde ise Mavi beyazlılar Kampın ilk antrenmanını yeni teknik direktör İsmail Kartal nezaretinde gerçekleştirdi. Milli takımlarında yer alan Novikovas ile Elba Rashani ve uçakları rötarlı olan Hasan Hatipoğlu ile Rahman Buğra Çağıran ilk idmanda yer almadı. Çalışma öncesi oyuncular ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Teknik direktör İsmail kartal, zor bir süreçte olan Erzurumspor'un düzlüğe çıkması için herkesin daha fazla çaba göstermesi gerektiğinin altını çizdi.  Futbolculara inandığını ifade eden Kartal, "10 maçımız var ve hepsine final havasında çıkacağız. Şehir ve camia sizlere güvenip inanıyor. sizlerde sahada bu camiayı mutlu edecek yeteneğe sahipsiniz." dedi. 
Yarın günü çift antrenman yaparak geçirecek olan mavi beyazlılar, Pazar gününe kadar sıkı bir çalışma gerçekleştirdikten sonra Erzurum7a dönerek Konyaspor maçının hazırlıklarının kulüp tesislerinde sürdürecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.