SİYASET Haber Girişi : 21 Mart 2022 15:26

YENİDEN REFAH BİR TÜRLÜ DİKİŞ TUTTURAMIYOR

YENİDEN REFAH BİR TÜRLÜ DİKİŞ TUTTURAMIYOR
Erzurum’da tabela partilerine bir yenisi daha eklendi. Kurulduğu günden bu yana Erzurum’da bir türlü dikiş tutturamayan Yeniden Refah Partisi, son olarak göreve gelen İl Başkanı Süleyman Selimoğlu ile de kayıplara karıştı.
YENİDEN REFAH BİR TÜRLÜ DİKİŞ TUTTURAMIYOR 
Erzurum’da tabela partilerine bir yenisi daha eklendi. Kurulduğu günden bu yana Erzurum’da bir türlü dikiş tutturamayan Yeniden Refah Partisi, son olarak göreve gelen İl Başkanı Süleyman Selimoğlu ile de kayıplara karıştı. Nejdet Aydın’la Kurucu İl Başkanı gören, ardından Fatih Kaylı ile ikinci il başkanına emanet edilen ve son olarak da üçüncü İl Başkanı Süleyman Selimoğlu ile yola devam eden Yeniden Refah Partisi, Erzurum’da adeta tabela partisine dönüştü. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın gündem olan çalışmaları ve etkili siyasetine rağmen Erzurum’da bir türlü yol alamayan Yeniden Refah Partisi’nden destekleyenleri bile uzaklaşmaya başladı. Parti binası sadece tabeladan ibaret olan ve yöneticilerinin bile uğramadığı Yeniden Refah Partisi’nde, bazı ilçe teşkilatları hariç, kimselerden haber alınamıyor. 
Yeniden Refah Partisi’nin Erzurumlu destekçileri bu duruma tepki gösterirken, Fatih Erbakan’ın emeklerinin Erzurum’da resmen heba edildiği görüşünü savunuyor. Yeniden Refah Partisi’nin Erzurum’da kurulduğu günden bu yana teşkilat sorunlarıyla boğuştuğunu dile getiren partililer, “İlk başta hayli güzel bir rüzgar yakalandı, ancak Nejdet Aydın’la başlayan il başkanlığı süreci bir türlü sağlıklı yürütülemedi. Bir parti kuruluşunun üzerinden geçen 2 yıl içerisinde üç kez başkan değiştirir mi? Yeniden Refah Partisi Erzurum teşkilatının il başkanı değiştirme hızına yetişemiyoruz. Partiyi kim yönetiyor, yöneticiler kim bilmiyoruz. Parti resmen tabeladan ibaret! Bu sorumsuzluk rahmetli Erbakan hocamızın davasına haksızlıktır. Genel Başkan Fatih Erbakan’ın emeğini çalmak, gayretini boşa çıkartmaktır. Parti genel merkezi bu duruma el koymalı ve Erzurum teşkilatına artık çekidüzen vermelidir” diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.