SİYASET Haber Girişi : 22 Mart 2023 23:20

YENİDEN REFAH'TAN İMZA ŞOV

YENİDEN REFAH'TAN İMZA ŞOV
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza toplama kampanyasının startı verildi.

Yeniden Refah'ta imzalar atılmaya başlandı. 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza toplama kampanyasının startı verildi. Erzurum teşkilatıda imza kampanyasına büyük katılım gösterdi. 
14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi adayların 100 bin imza toplaması gerekiyor. bu kapsamda Cumhurbaşkanı adayı olduğu açıklayan Yeniden Refah partisi Genel başkanı Dr. Fatih Erbakan içinde teşkilatlar ve partililer bugün adliyelere akın ederek imza kampanyasına iştirak etti. 
Yeniden Refah Partisi Erzurum il Başkanlığıda geniş kapsamlı bir organizasyon yaparak Erzurum Adliyesinde Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı adayı Dr. Fatih Erbakan için imzalarını attı. İl Başkanı Adnan Bozan, vatandaşları imza kampanyasına katılmaya davet etti.
Başkan Bozan, kampanyanın demokrasinin güçlendirilmesi, güçler ayrılığı, hukukun üstünlüğü ve üretime dayalı bir ekonomik program için yapıldığını vurgulayarak, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yanında olacaklarını belirtti. 22-27 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek imza kampanyasına katılımın önemine değinen Başkan Adnan Bozan, atılacak bu adımın, adaletin hakim olduğu, huzur ve refah içinde bir Türkiye için atılmış en önemli adımlardan biri olacağını vurguladı. Başkan Bozan, Konuşmasının devamında: “Sizleri, Türkiye'mizin geleceği için oldukça önemli bir adım atmak üzere düzenlenen imza kampanyasına davet etmek istiyoruz. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı adaylığı için gerçekleştirilen bu kampanyada, güçler ayrılığı, hukukun üstünlüğü, demokrasinin kuvvetlendirilmesi ve üretime dayalı bir ekonomik program için adayımızın yanında olacağız.” dedi.