SPOR Haber Girişi : 02 Temmuz 2020 22:11

YÖNETİM ÖZÜR DİLEDİ TARAFTARLAR KABUL ETMEDİ!

YÖNETİM ÖZÜR DİLEDİ TARAFTARLAR KABUL ETMEDİ!
Erzurum bugün şoktan çıkamadı! alınan mağlubiyet ve özellikle maç öncesi takım otobüsünün güzergah değişikliği yapması taraftarları isyan ettirdi.
Taraftarlar isyanda!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Adana Demirspor maçında sergilediği futbol ve aldığı yenilgi sonrası Erzurum'da tam bir şok yaşanıyor. Adana Demirspor maçı öncesi Süper Lig ümitlerinin çok yüksek olduğu Camiada alınan mağlubiyet büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Maç öncesi takımı stada meşaleli şhow ile göndermek isteyen taraftarlar ilk şoku, takım otobüsün güzergahının değiştirilmesi ile yaşadı. Sosyal medya'da örgütlenen taraftar grupları, saat 18'de kulüp tesislerinden üniversite kavşağına kadar meşaleler eşliğinde takımı stada uğurlamak istedi. saat 17:00'dan itibaren tesisler ile belirlenen güzergahında hazırlıklarını yapan taraftar grupları, takımın stada hareket saatini bekledi. gençi yaşlısı yediden yetmişe Erzurumspor'a gönül veren taraftarlar, büyük bir heyecan içerisinde takım otobüsünü beklerken, kafileyi taşıyan kulüp otobüsünün güzergahı değişmesi ile ilk şoku yaşadı. İlk şoktan çıkmaya çalışan taraftarlar ardından çok büyük önem taşıyan ve adeta 6 puanlık bir müsabaka olan Adana Demirspor maçında alınan beklenmedik yenilgi ile ikinci şok ile sarsıldı. Pandemi nedeniyle tribünlerden uzak kalan mavi Beyazlı taraftarlar televizyondan izledikleri maç sonrası alınan mağlubiyet ile çılgına döndü. müsabaka sonrası sosyal medya üzerinden başta futbolcular olmak üzere teknik heyet ve yönetime ateş püsküren taraftarlar, adeta kahroldu. Umutlu çıkılan maçta sergilenen futbol ve alınan mağlubiyet ile kabus gibi bir gece geçiren taraftarlar, Süper lig umutlarınıda kaybettiler. Bu arada maç öncesi yaşanan güzergah değişikliğinden sonra eleştiri oklarına hedef olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi bugün sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yaparak sağlık kontrolünün olunması gerektiği ve zamanın darlığından dolayı oluşan yoğun trafik nedeniyle güzergah değişikliğine gidildiğini ve bu sebepten ötürü taraftarlardan özür dilediklerini ifade ettiler. Sosyal medyada açıklamanın yayınlanmasının ardından taraftarlar iyice çileden çıktı. Yapılan açıklamanın inandırıcı olmadığını yorumlarında kaydeden taraftarlar, Yönetimin özür dilemisinide kabul etmediklerini belirttiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.