GÜNDEM Haber Girişi : 04 Ekim 2020 12:27

YÖNETİMİN YÖNETİMDEN HABERİ YOK!

YÖNETİMİN YÖNETİMDEN HABERİ YOK!
Genel Başkanlığını Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanlığında garip bir o kadar da ilginç gelişmeler yaşanıyor.
Gelecek Partisinde neler oluyor? 
Genel Başkanlığını Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanlığında garip bir o kadar da ilginç gelişmeler yaşanıyor. İl Başkanlığına Mustafa Zinnur Kara'nın atanmasının ardından Teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Parti'de daha önce İl Başkanı ve yönetimi tarafından oluşturulan Yürütme kurulunda habersiz ve keyfi atamalar partide kazan kaldırdı!. İl Başkanı Mustafa Zinnur kara ile kendine yakın bildiği birkaç kişinin Yürütme Kurulundaki birimlerde keyfi değişikliklere gittiği ve bu durumun yürütme kurulunda daha önce görev alan yöneticiler tarafından büyük tepki ile karşılandığı ifade edildi. İl Başkanı tarafından yürütme kurulunda yapılan gizli ve habersiz değişikliklerin karşısında şok yaşayan partililerde yaşanan durum karşısında İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara'ya tepkilerini dile getirdikleri ancak Başkan kara'nın normal bir şey yapmış gibi ilginç durumu umursamadığı ve "ne var bunda hepimiz partide aynıyız. böyle şeyleri takmayın kafanıza" dediği öğrenildi. Yürütme Kurulundaki ani ve habersiz değişimin ardından yönetimde olan çok sayıda kişinin istifa etmeyi düşündüğü ve Parti Genel Merkezinin bu durumdan haberdar olup olmadığını bilmediklerini bildirdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.