SİYASET Haber Girişi : 28 Temmuz 2022 15:11

YÜZSÜZLÜĞÜN BU KADARINADA PES DOĞRUSU

YÜZSÜZLÜĞÜN BU KADARINADA PES DOĞRUSU
Sosyal medya hesaplarında çakma formalarla Erzurumspor pozu veren CHP’nin Ardahanlı Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, siyasi malzeme aracı olarak yine Erzurumspor’u seçti.

Sosyal medya hesaplarında çakma formalarla Erzurumspor pozu veren CHP’nin Ardahanlı Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, siyasi malzeme aracı olarak yine Erzurumspor’u seçti. Beraberindeki CHP’li heyetle birlikte soluğu Erzurumspor tesislerinde alan Dülger, geçtiğimiz sezon boyunca sadece bir maçına geldiği mavi beyazlı takımı yine vitrinlere oynamak için kullandı. 
Partisinin Erzurum’a gelen milletvekilleriyle tesisleri ziyaret eden Dülger, takımla sanki yakından ilgileniyormuş pozları verirken, taraftarların gözünü ise bu pozlarla boyamaya çalıştı. 
Kulübe yapılan ziyaret sonrası sosyal medya hebasından "PM Üyemiz, İstanbul Milletvekilimiz Gökhan Zeybek, İstanbul Milletvekilimiz Emine Gülizar Emecan, Edirne Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğl ve İl Başkanımız Suat Dülger ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Ahmet Dal ve yönetimini ziyaret ettik. Kulüplerin sorun, talep ve beklentilerini konuştuk. Misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz" paylaşımını yaptıran Suat Dülger’in bu girişimi, her zaman olduğu gibi, taraftarların yine tepkisine neden oldu. 
Erzurumsporlu taraftarlar, CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger’in samimiyetten uzak bu hamlesinin hiç de inandırıcı olmadığını ifade ederek, “Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında araç üstünde poz veren ama sıra Erzurumspor’a gelince çakma formalar giyinen İl Başkanı, sanki umurundaymış gibi milletvekilleriyle birlikte Erzurumspor tesislerine gitmiş. Neyse ki, yanında tesislerin yolunu bilen birileri varmış, aksi halde yerini bile bulamazmış!” dediler. 
Mavi beyazlı takımı CHP İl Başkanı Suat Dülger de dahil olmak üzere hiç kimsenin siyasi malzeme olarak kullanamayacağını anlatan taraftarlar, “Kulübün kapısını bir kez dahi açmamış olan il başkanı, milletvekilleriyle birlikte tesisi ziyaret etmiş. Bunun adı olsa olsa şov yapmaktır, tribüne oynamaktır, taraftarların gözünü boyamaya çalışmaktır” diye konuştular.