SPOR Haber Girişi : 05 Haziran 2021 22:21

ZAMAN DARALIYOR!

ZAMAN DARALIYOR!
büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yaşanan Mehmet Sekmen depreminin yankıları sürerken, adaylık için ismi geçenlerin net bir duruş sergilememeleri krizin daha da büyümesine neden oluyor
Görüntü var ses yok!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yaşanan Mehmet Sekmen depreminin yankıları sürerken, adaylık için ismi geçenlerin net bir duruş sergilememeleri krizin daha da büyümesine neden oluyor  
Mevcut Başkan Ömer Düzgün’ün yeni sezon için başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından  süreç belirsizliğe teslim oldu. Erzurumsporlu taraftarlar, Mehmet Sekmen’in açıklamasından önce adaylık için her ağızdan bir ses çıktığını hatırlatarak, “Başkan Sekmen elini çekti; görev isteyenlere yolu açtı. Ama ne ilginçtir ki, düne kadar piyasada adaylık naraları atanların hiçbirisi ortaya çıkmadı” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 
Erzurum’da bazı kesimlerde Erzurumspor’la ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi ve Mehmet Sekmen rahatsızlığının bulunduğunu dile getiren taraftarlar, “Bazı taraftarlar, kulübün selametini Sekmen’in elini bu işlerden çekmesinde görüyordu. Sekmen elini çekti; bundan sonraki süreç nasıl işleyecek, doğrusu çok merak ediyoruz.  Maalesef Erzurumspor’a Mehmet Sekmen’den önceki belediye başkanları hiç destek olmamıştır, bu bir gerçektir. Mehmet Sekmen takıma destek oldu diye acımasız eleştiriler getirmek yanlıştır. Bu şehrin Başkan Sekmen’e sırf bu yüzden bir minnet borcu dahi vardır” şeklinde konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.