SİYASET Haber Girişi : 26 Kasım 2023 12:40

ADEM KINALI: HİKAYEYİ BİRLİKTE YAZACAĞIZ

ADEM KINALI: HİKAYEYİ BİRLİKTE YAZACAĞIZ
AK Parti'den Narman Belediye Başkan aday adayı olan ilçenin sevilen isimlerinden Adem Kınalı, "ilçeme hizmetkar olmak istiyorum" dedi destek istedi. 

Adem Kınalı "Narman'ın makus talihini birlikte değiştirelim. 
AK Parti'den Narman Belediye Başkan aday adayı olan ilçenin sevilen isimlerinden Adem Kınalı, "ilçeme hizmetkar olmak istiyorum" dedi destek istedi. 
31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti'den narman Belediye Başkanlığına Aday adayı olan Adem Kınalı, Kalabalık bir destekçi grubu ile AK Parti Narman İlçe Başkanlığınan giderek Resmi başvurusunu yapmıştı. 2019 yerel seçimlerinde bağımsız aday olan ve az bir oy farkı ile belediye başkanlığını kaybeden Adem Kınalı, bu kez seçimlere oldukça iddialı hazırlanıyor. İlçe halkınında büyük desteğini arkasına alan Kınalı, AK Parti genel merkezinin kendisini aday göstermesi durumunda Narman'ın makus talihini değiştirmek için çalışacağını ifade etti. 
"HİKAYEYİ BİRLİKTE YAZACAĞIZ
AK Parti Narman Belediye Başkan aday adayı Adem kınalı, 
aday adaylığı başvurusu esnasında partililere ve vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada "Çok kıymetli Narmanlı Komşularım, Kardeşlerim, Büyüklerim, Dostlarım:
Ne demiştik; İnsanın kaderini doğduğu, büyüdüğü, sevdiği memleketi belirler. Benim de kaderimi, yaşantımı, üzüntümü, sevincimi her zaman Narman belirledi ve belirleyecek. Yüreğimde boylu boyunca memleketim var; canıma, ciğerime dek işlemiş… Kaderimi buraya yazan Mevla’ya hamdü senalar olsun. Güzel ilçeme hizmetkar olabilmek için Ak Parti Narman İlçe Başkanımız sayın Ruhi Tanrıverdi’ye aday adaylığı başvurumu teslim etmiş bulunmaktayım… Bu anlamda şu an hissettiklerim, gelişigüzel yapılmış bir başvurunun çok ötesinde, yılların emek ve istikrarının yaşattığı gurur ve umuttur. Sizlerin uğruna adanmış bir ömrün hikayesi var heybemde ve nihayet bu hikayeyi birlikte tamamlayacağız Allah'ın izniyle… İlçemiz ve halkımız için hayrın sahibinden en hayırlı olanını diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, Rabbime emanet ediyorum.
Andolsun; kin ve menfaati toprağa gömüp, merhamet ve adalet yetiştireceğiz" dedi.