SPOR Haber Girişi : 06 Eylül 2020 13:07

AMATÖRLERDEN TAKDİRLİK HAREKET!

AMATÖRLERDEN TAKDİRLİK HAREKET!
Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube Başkanlığı bu sezon Yakutiye Belediyespor ile birlikte ilimizi Spor Toto BAL’da temsil edecek olan İdmanocağı Belediyespor’a ziyaret gerçekleştirdi
Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube Başkanlığı bu sezon Yakutiye Belediyespor ile birlikte ilimizi Spor Toto BAL’da temsil edecek olan İdmanocağı Belediyespor’a ziyaret gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı İlhan Umut Aktaş’a  “BAL hayırlı olsun” diyen Dernek Başkanı Ferit Karakoca, 3. Lig için de Mavi-beyazlı kulübe desteğe hazır olduklarını söyledi.
Spor Toto BAL’a yükselen İdmanocağı Belediyespor’a, Türkiye Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube Yönetimi’nden jesti. 
Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube Başkanı Ferit Karakoca, Başkan Yardımcısı Sinan Taşkesenlioğlu ile yönetici Murat Taşdemir, İdmanocağı Belediyespor Başkanı İlhan Umut Aktaş’ı ziyaret ederek Bölgesel Amatör Lige çıktıkları için hayırlı olsun dileklerini iletti.Dernek yönetimi, Mavi-beyazlılara lig öncesinde başarı dilerken, 3. Lig için Yakutiye Belediyespor ile birlikte Aziziye temsilcisine büyük görev düştüğünü belirterek, başarı dileklerini iletti.
Sekmen ve Orhan 3. Ligi istiyor
BŞB Başkanı ve BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İdmaoncağı Belediyespor’un mutlaka 3. Lige çıkmasını istediklerini ve bunun için maddi manevi ne destek gerekiyorsa onu vermeye hazır olduklarını ifade etmesi. İdmanocağı Belediyespor yönetimini oldukça umutlandırdı.
Amatör Futbolcular Derneği Yönetiminin ziyaretinden bir hayli Memnunluk duyan İdmanocağı Belediyespor Başkanı İlhan Umut Aktaş, 3. Lige çıkmak için ellerinden gelen gayreti ve çabayı göstereceklerini söyledi.
Teknik Direktör Yunus Aydın idaresindeki Mavi-beyazlı kulübe gerekli transfer takviyelerini yaparak sezona başlamak istediklerini belirten Aktaş, “Şehrimizde 3. Lig takımına ciddi şekilde gereksinim var. Bu ihtiyacı biz ya da Yakutiye hangimiz karşılarsak karşılayalım. Yeter ki, bir takımımız 3. Lige çıksın. Bizde gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, gerekse Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan’ın destekleriyle hedefe ulaşmak istiyoruz. Bunun için çalışacağız” dedi.
Hayırlı olsun dileklerini ilettiler
Erzurum Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ferit Karakoca, 3. Lig için gerek Yakutiye Belediyespor’a gerekse İdmanocağı Belediyespor’a  camia olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek,  Bal Ligine yükselen İdmanocağı Belediyespor’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi.
Karakoca, “2020-2021 sezonu sonunda ya Yakutiye Belediyespor’u ya da İdmanocağı Belediyespor’u 3. Ligde görmek istiyoruz. Erzurum amatör küme futbol camiası olarak sabırsızlıkla bu müjdeyi bekliyoruz” dedi.
Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ferit Karakoca, Başkan Yardımcısı Sinan Taşkesenlioğlu ve yönetici Murat Taşdemir, İdmancağı Belediyespor Başkanı İlhan Umut Aktaş’a derneğin plaketini takdim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.