SİYASET Haber Girişi : 06 Eylül 2022 00:26

ARABA PARTİNİN Mİ? YOKSA MAKAM ŞOFÖRÜNÜN MÜ?

ARABA PARTİNİN Mİ? YOKSA MAKAM ŞOFÖRÜNÜN MÜ?
Gözler Mehmet Emin Öz'e çevrilmişti. Ancak aradan geçen süreç içerisinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün bu iddialar ile ilgili hiçbir açıklama yapmaması tepkiye neden oldu

AK Parti İl Başkanı Öz, iddialara neden ses çıkarmıyor? 
Son günlerde özelilkle muhalefet medyasının manşetlere taşıdığı ve 
^"Skandal İddia! AK Parti’li İl Başkanı, partinin aracına çöktü mü?" iddiaları dilden dile dolaşıyor. İl Başkanı Öz ise derin bir sessizliğine bürünmüş durumda! 
Daha önce  İmam Hatiplerle ilgili sözleri nedeniyle kamuoyunda büyük tepki çeken AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz  Yine yaptığı bir konuşmada Malatya ve Erzurum’a dair itiraf niteliğindeki sözleri nedeniyle özellikle Muhalefet medyasında geniş yankı uyardırmıştı. Mehmet Emin Öz bu kezde Makam aracı ile gündemde.
Son olarak AK parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz Hakkında çıkan haberde ise, " AK Partili Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 2020 yılında AK Parti Erzurum İl Başkanlığı adına alınan aracı makam şoförü Zafer Said Şimşek’in üzerine yaptığı iddia edildi. AK Parti Erzurum yönetimi son günlerde skandal iddialar ile gündeme gelmeye devam etmekte. Akit TV’nin haberine göre; son olarak AK Parti’nin parası ile alınan ve AK Parti Erzurum İl Başkanlığı adına kayıtlı olması gereken 2020 model 25 * ** plakalı Skoda SuperB aracı makam şoförü Zafer Said Şimşek’in üzerine yaparak araca çöktüğü iddia edildi. Asgari ücretle çalışan makam şoförü Zafer Said Şimşek değeri 1 milyon liraya yakın olan son model aracı hangi parayla, nasıl aldı sorularını akıllara getirdi.AK Parti Erzurum İl Başkanı kaynaklarından tepkiyle karşılanan söz konusu durum, yerel yönetim tarafından “Partinin adına kayıtlı olması gereken araç neden makam şoförünün üzerine yapıldı?” tartışmalarına yol açtı." şeklinde iddilar ortaya atıldı. 
Haberin değişik basın kurulşarının yanı sıra muhalefet yansılı haber sitelerinde de yer almasının ardından ise gözler Mehmet Emin Öz'e çevrilmişti. Ancak aradan geçen süreç içerisinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün bu iddialar ile ilgili hiçbir açıklama yapmaması hem tepkiye neden oldu hemde kafalarda soru işaretleri bıraktı. Partililer ise bu İddia karşısında İl başkanı Öz'ün kamuoyunu bilgilendirmek adına açıklama yapmasının zaruri olduğu görüşünü savundular. Öte yandan bazı partililerin, Yarın Erzurum'a gelecek olan Teşkilatlardan sorumlu Genel başkan yardımcısı Erkan Kandemir'e bu iddiaları sormaya hazırlandıkları öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.