SPOR Haber Girişi : 10 Kasım 2022 13:42

BİLAZER AÇIK VE NET KONUŞTU

BİLAZER AÇIK VE NET KONUŞTU
Son haftalarda eleştirilerin hedefi olan Erzurumspor teknik sorumlusu Muzaffer Bilazer, "Eğer Erzurumspor'daki kötü gidişat benim gitmemle son bulacaksa bugün giderim. Kimsede benim Erzurumspor"luluğumu sorgulayamaz" dedi. 

Bilazer açık ve net konuştu.
Son haftalarda eleştirilerin hedefi olan Erzurumspor teknik sorumlusu Muzaffer Bilazer, "Eğer Erzurumspor'daki kötü gidişat benim gitmemle son bulacaksa bugün giderim. Kimsede benim Erzurumspor'luluğumu sorgulayamaz"dedi. 
Kulüpte yaşanan maddi sıkıntılar, transfer tahtasının açılamaması ve kadro zenginliğininde olmadığı Erzurumspor'da işler bir türlü rayına girmedi. Özellikle son haftalarda alınan başarısız sonuçlar teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'i hedefe koydu. 
Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, Samsunspor ile 27 Ağustos 2022 tarihinde oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmada gördüğü kırmızı kartın ardından PFDK tarafından 8 maç cezaya çarptırılmıştı. Genç teknik adama verilen 8 maç ceza yapılan savunmaya rağmen Tahkim Kurulu tarafından onanmıştı. 8 maç cezasını çeken Bilazer, Esenler Erok Spor ile oynanan Kupa maçında takımının başında sahaya çıkabildi. 
Dar kadro yapısı ve ligde üst üste alınan kötü sonuçlarından ardından son olarak Ziraat Türkiye Kupasından da takımın elenmesi Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'in koltuğunu sallamaya başladı. Özellikle Sosyal Medyada sık sık isitfaya davet edilen genç teknik adam, yapılan yorumlara ve eleştirilere açık ve net bir şekilde cevap verdi. Bilazer, "Acilen toparlanmamız lazım. şunu net olarak söylemeliyimki Erzurumspor sahaya çıkması bile kolay değil. İşler kötü gittiğinde ilk hedef her zaman teknik direktör oluyor. Futbolda bu tablo her zaman yaşanıyor. Teknik direktörlük yapmak kolay değil heleki Erzurumspor'da. Devre arası transfer tahtasının açılması durumunda en doğrusu ne ise ben ona varım. Eğer benim gitmem sorunu çözecekse bugün giderim. yeterki Erzurumspor başarılı olsun. Bir şeyin altını çizmek istiyorum ki benim Erzurumspor'luluğumu hiç kimse sorgulayamaz. Bu takımın başarılı olmasını herkesten çok ben isterim. Yaşadığımız süreçte yapılan eleştiriler ve yorumlara baktığımızda emeğimize saygısızlık görüyorum. Camia olarak bu süreci nasıl çözeriz bunun çabasını gütmeliyiz. Kulübü karıştırmak isteyen bir grup var. Sağ duyulu taraftarlar bu tuzaklalara düşmesin. Ben her zaman Erzurumspor için doğru zamanda doğru şeyi yaparım. Önümüzde zorlu bir Adanaspor maçı var ve bu maçı kazanarak kötü gidişata son vermek istiyoruz. inşallah sahadan galip ayrılarak üzerimizdeki kara bulutları dağıtacağız" dedi.