SPOR Haber Girişi : 04 Ağustos 2020 12:16

DADAŞ, MEKANINDA HAZIRLANACAK!

DADAŞ, MEKANINDA HAZIRLANACAK!
TFF 1. Lig’de verdiği mücadelesini şampiyonlukla süsleyen ve Süper Lig’e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, yaz kampı 6 Ağustos’ta başlıyor.
Dadaş’ta kamp hazırlığı
TFF 1. Lig’de verdiği mücadelesini şampiyonlukla süsleyen ve Süper Lig’e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, yaz kampı 6 Ağustos’ta başlıyor. Futbolcuların yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecekleri bildirilirken, transfer çalışmalarına ise aralıksız biçimde devam ediliyor. Mavi beyazlı takıma dahil edilecek olan isimler, kamuoyundan adeta sır gibi saklanırken, başta Galatasaray olmak üzere Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi kulüplerden bazı oyuncularla dirsek temasında olunduğu ifade ediliyor. Erzurumspor yöneticilerinin büyük bir gizlilik içerisinde yürüttüğü transfer çalışmalarının sağlam bir kadro oluşturulması amacına hizmet etmesinin en büyük beklentilerini olduğunu dile getiren taraftarlar, “Umuyoruz bu gizliliğin sonu fiyaskoyla sonuçlanmaz. Çünkü geçmişte yaşadıklarımız, yapılacak olan transferler  konusunda da bizi tedirgin ediyor” dediler.
SÜPER LİG’DE KALICI OLMAK ZORUNDAYIZ!
Kadroya dahil edilecek topçuların genç olmalarına özen gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Erzurumsporlu taraftarlar, “Süper Lig bu saatten sonra oldukça zorlu bir kulvar haline geldi. Bu ligde kalıcı olmanın yolu ise, sağlam ve ayakları yere basan bir kadro kurmaktan geçiyor. Umuyoruz nokta transferler gerçekleştirilir ve A kalite bir kadro kurulur. Aksi halde yol geçen hanına dönen Süper Lig’de sadece bir sezon kalır ve yine gerisin geri TFF 1. Lig’e düşeriz. Dost acıyı söyler, doğruyu söyler. Bu yüzden henüz hepimiz yolun başındayken bu söylediklerimize kulak verilmelidir” şeklinde konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.