SPOR Haber Girişi : 15 Mayıs 2021 18:07

EFSANE KAPTAN'DA ADAY!

EFSANE KAPTAN'DA ADAY!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 1. lige düşmesinin ardından gündemde sadece yeni yönetim ve başkan adayı konuşuluyor.
Ortada kongre yok ama...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 1. lige düşmesinin ardından gündemde sadece yeni yönetim ve başkan adayı konuşuluyor. 
Süper lige veda ederek 1. lige düşen Erzurumspor'da Onursal Başkan Mehmet Sekmenin bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenirken, Kongre tarihi belli olmamasına rağmen Başkan adayları da birer birer ortaya çıkmaya başladı. İşte bu Adaylardan biride Mavi beyazlı kulübün efsane kaptanı Kürşat Karakaş oldu. Son günlerde adı sıkça anılmaya başlayan Karakaş, Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "bende varım" dedi. 
işte eski Kaptan'ın açıklaması:
"Sayın Mehmet Sekmen beyin talep ettiği teminatı karşılamaya hazırız. Tabiki haklı. Lâkin hazıra dağ dayanmaz Ben, Erzurum sevdalısı ve profesyonel ekibimle bayram sonrası Erzuruma gelip Başkanlık için maddi manevi Sekmen bey ile görüşeceğim. Büyük Erzurumspor TARAFTARI öncelikle şunu bilsin benim dönemimde klübümüzün 1 kuruş borcu olamaz noter huzurunda buna imza atarım. Erzurumsporumuzun yeri Tff 1.lig değildir önce Süper lig sonrada bu ligde kalıcı Olup Avrupa hedefi koyacağız BB Erzurumspor Klüp başkanlığına Adayım "
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.